Νίκος Σπυριδόπουλος: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και προγραμματισμό για τα έργα του Δήμου Ξάνθης.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης μίλησε σήμερα στην Ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης,  δίνοντας με σύντομο και περιεκτικό τρόπο το στίγμα του Δήμου Ξάνθης για τα έργα που εκτελούνται και αυτά που προγραμματίζονται για το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Νίκος Σπυριδόπουλος, έχοντας τεράστια εμπειρία στον τεχνικό τομέα, διαχειρίζεται τα της τεχνικής υπηρεσίας, με πλήρη στόχευση και προγραμματισμό, αναλύοντας τις συνθήκες που επικρατούν τόσο από άποψη γραφειοκρατίας στο Δημόσιο Κεντρικό τομέα, όσο και από άποψη πιστώσεων και οικονομικής ρευστότητας στην εξέληξη των παρεμβάσεων και των έργων του Δήμου Ξάνθης.

Η Σταυρούπολη

«Η τεράστια πλέον έκταση του Μητροπολιτικού Δήμου της Ξάνθης γεννά ζητήματα διαχείρισης του χρόνου, σε μια ρεαλιστική πραγματικότητα, που πολλές φορές επιβάλει την αντιμετώπιση μιας βλάβης σε έναν απομακρυσμένο οικισμό της Σταυρούπολης, όπου απαιτείται τελικά περισσότερος χρόνος για το συνεργείο να φτάσει στην περιοχή από τον χρόνο που θα καταναλώσει για την αποκατάσταση της βλάβης» σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης Νίκος Σπυριδόπουλος, απαριθμώντας τις παρεμβάσεις που έγιναν ήδη το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Σταυρούπολης (Ησαία, Μ.Εύμοιρο, Πίλημα, Σταυροχώρι) και αυτές που ακολουθούν με δύο «Τεχνικά» στο Λυκοδρόμιο, με οδοποιία σε Χαλέπι, Δρυμιά,  Καρυόφυτο, με το μεγάλο έργο ύδρευσης – μεταφοράς νερού από τις πηγές του Λυκοδρομίου σε Γέρακα, Πίλημα και Μ Εύμοιρο.

Οι φθορές στην άσφαλτο

Τα ζητήματα καθημερινότητας, με κεντρικό αυτό της αποκατάστασης των φθορών στην άσφαλτο οδών της πόλης,  που ταλαιπωρούν οχήματα και κατοίκους, έχουν τύχει της ιδιαίτερης προσοχής του Αντιδημάρχου που γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα, θα το αντιμετωπίσει  άμεσα το επόμενο διάστημα με τη συμβολή και της ΔΕΥΑΞ.

Το Νέο Δημαρχείο

Η μεταφορά του Δημαρχείου στο Κτήριο της Κεντρικής Πλατείας πλησιάζει καθώς ο Νίκος Σπυριδόπουλος που παρακολουθεί από κοντά τις εργασίες μας διαβεβαιώνει ότι θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι και σε κάθε περίπτωση πριν το Φθινώπωρο. Στον  ίδιο περίπου χρόνο θα ξεκινήσουν και οι εργασίες συντήρησης στο κτίριο της οδού Μαυρομιχάλη.

Στο Λιμνίο έχει ήδη εγκατασταθεί ο εργολάβος και μια μεγάλη πίστα για τους φίλους του    «skateboard» θα ετοιμαστεί σύντομα, ενώ αναμένεται η ένταξη του έργου της διαμόρφωσης της Πλατείας Ελευθερίας με υλικά Ενεργειακής Απόδοσης.

Ακούστε τον Αντιδήμαρχο.

 

Nikos Spyridopoulos 24.4.2013 by Radio899 on Mixcloud

 
Πολιτικά
Τοπικά