




Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συνεχίζει, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013, σε συνεργασία με την βραβευμένη CHEF Στέλλα Σπανού τον κύκλο σεμιναρίων μαγειρικής για τους μικρούς φίλους
Το Σεμινάριο του Απριλίου έχει θέμα: «Πασχαλινές δημιουργίες»
Σε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τα παιδιά (ηλικίας 6-12 ετών) θα ψήσουν, θα διασκεδάσουν και θα μάθουν να δημιουργήσουν μέσα από αγνά υλικά υπέροχες πασχαλινές γεύσεις με στόχο να κάνουν κτήμα τους την κουζίνα του τόπου μας αλλά και την θρεπτική αξία των δημιουργιών τους.
Προσέλευση-εγγραφές: 17:00-17:15
Έναρξη σεμιναρίου: 17:15
Λήξη: 19:15
Απαραίτητη προϋπόθεση: αγάπη για τη μαγειρική, κέφι, καλή διάθεση, όρεξη και φαντασία!!!!!!!
Και μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας την ποδιά σας!!!!!
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη του «Grand Μασούτης», των κρεοπωλείων «Μπατζακίδη» στην οδό 12 Αποστόλων και Οδυσσέως Ανδρούτσου, στην Ξάνθη.
Κόστος συμμετοχής: 15,00 ευρώ, για τους μαθητές της Ακαδημίας Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης 12,00 ευρώ.
Πληροφορίες εγγραφές στα τηλέφωνα της γραμματείας, 25410 26635 -29282 καθημερινά 10:00-14:00 και 18:00-21:00.