Παίδες εν δράσει στη μαγειρική και το Πάσχα. Την Παρασκευή στο Ίδρυμα.

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συνεχίζει, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013, σε  συνεργασία με την βραβευμένη CHEF  Στέλλα Σπανού τον κύκλο σεμιναρίων μαγειρικής  για τους μικρούς φίλους

Το Σεμινάριο του Απριλίου έχει θέμα:   «Πασχαλινές δημιουργίες»

 

Σε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τα παιδιά (ηλικίας 6-12 ετών) θα ψήσουν, θα διασκεδάσουν και θα μάθουν να δημιουργήσουν μέσα από αγνά  υλικά υπέροχες πασχαλινές γεύσεις με στόχο να κάνουν κτήμα τους την κουζίνα του τόπου μας αλλά και την θρεπτική αξία των δημιουργιών τους.

  • Η chef Στέλλα Σπανού είναι μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος - συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και φωτογράφος γαστρονομίας.
  • Επιμελείται μενού και μπουφέδες  για εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με το STELLA’S HOME CATERING, διοργανώνει γαστρονομικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, συνεργάζεται με γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές, της Ελλάδος και του εξωτερικού, για την προβολή της παραδοσιακής κουζίνας.
  • Ως συγγραφέας γαστρονομίας έχει γράψει τα βιβλία «Έρωτας Γεύσεων», «Θρακιώτικες μυρωδιές και γεύσεις» και «Καβάλας γεύσεις».
  • Υπό έκδοση βρίσκονται  τα βιβλία της «Θράκη – Αιγαίο - Κύπρος» και «Χαλκιδικής μαγειρέματα».

 

Προσέλευση-εγγραφές: 17:00-17:15

Έναρξη σεμιναρίου: 17:15

Λήξη: 19:15

Απαραίτητη προϋπόθεση:  αγάπη για τη μαγειρική, κέφι, καλή διάθεση, όρεξη και φαντασία!!!!!!!

Και μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας την ποδιά σας!!!!!

 

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη του «Grand Μασούτης», των κρεοπωλείων «Μπατζακίδη» στην οδό 12 Αποστόλων και Οδυσσέως Ανδρούτσου, στην Ξάνθη.

 

Κόστος συμμετοχής: 15,00 ευρώ,  για τους μαθητές της Ακαδημίας Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης 12,00 ευρώ.

 

Πληροφορίες εγγραφές στα τηλέφωνα της γραμματείας, 25410 26635 -29282 καθημερινά 10:00-14:00 και 18:00-21:00.

 

 

Κοινωνικά
Τοπικά