Το Γηροκομείο το ζήτησε. Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και οι δημοσιογράφοι της Ξάνθης, με χαρά το αποδέχθηκαν.

Το Γηροκομείο Ξάνθης - Ίδρυμα «O ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» ζήτησε και φέτος από τους Ραδιοφωνικούς σταθμούς και τους Δημοσιογράφους της Ξάνθης να πραγματοποιήσουν "Ραδιομαραθώνιο Αγάπης", για τη δομή που δοκιμάζεται από την οικονομική συγκυρία. Ραδιοφωνικοί σταθμοί και Δημοσιογράφοι με χαρά αποδέχθηκαν το αίτημα και έτσι και φέτος θα  πραγματοποιηθεί τη  Μεγάλη Τετάρτη  ο Ραδιομαραθώνιος  από το πρωί στις  09:00 έως τις 16:00 το απόγευμα.

Σημειώνουμε ότι για 2η χρονιά επιλέγεται η Μ. Τετάρτη ως ημέρα διεξαγωγής της εκπομπής και αν όλα πάνε καλά είναι πιθανό να θεσμοθετηθεί και έτσι να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

Φέτος ο Ραδιομαραθώνιος θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις  του "3ου Ραδιοφωνικού Προγράμματος Ξάνθης  94,6" και θα έχετε την δυνατότητα να ακούτε την εκπομπή από όλους τους σταθμούς της Ξάνθης.

Οι προσφορές για την ενίσχυση του Γηροκομείου μπορούν να είναι σε χρήματα, υλικά και υπηρεσίες, ώστε η μοναδική μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων του Νομού μας να συνεχίσει να λειτουργεί και να αντιμετωπίσει με σθένος όλα τα προβλήματα που ανακύπτουν.

Εκτός από τους λογαριασμούς των Τραπεζών θα υπάρχουν κουμπαράδες για την ενίσχυση και διευκόλυνση όσων θέλουν να προσφέρουν στα κάτωθι καταστήματα:

«Γερμανικός Φούρνος» έναντι Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου

Ζαχαροπλαστείο «Παπαπαρασκευά»

Ζαχαροπλαστείο «Τζούκα»

Ζαχαροπλαστείο «Το Κάτι Άλλο»

Καταστήματα Ξάνθης «Public»

Καταστήματα Ξάνθης «Μασούτης»

Καταστήματα Τραπεζών «Eurobank»

Κρεοπωλείο «Κιουμουρτζή», Ανδρέου Δημητρίου 67

Πρατήριο Άρτου «Λεχούδης», 40 Εκκλησιών 2

Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Ναβροζίδη Στέλιου», Κεντρική Πλατεία

Σούπερ Μάρκετ «Φθηνή Αγορά – Δουκίδη»

Φαρμακείο «Βολοβότση Βάγια», Ανδρέου Δημητρίου

Επίσης Εθελοντές θα περνάνε από την αγορά με κουμπαράδες.

Στην προσπάθεια μας αυτή, που είναι έκφραση προσφοράς προς τους γέροντες τροφίμους  του Ιδρύματος που έχουν ανάγκη, παρακαλούμε όλους τους πολίτες, φορείς συλλόγους και οργανώσεις, να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια μας και να συμμετέχουν.

Κοινωνικά
Τοπικά