Ξεκινά ο Ραδιομαραθώνιος Αγάπης για το Γηροκομείο Ξάνθης. Συντονιστείτε στους σταθμούς της Πόλης.

Με την συμβολή των Ραδιοφωνικών σταθμών της Ξάνθης και όλων των Δημοσιογράφων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την ευαισθησία τους αλλά και την αλληλεγγύη τους στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, ξεκινά στις 09:00 ο Ραδιομαραθώνιος για τη στήριξη του Γηροκομείου Ξάνθης.

Ραδιοφωνικοί σταθμοί και Δημοσιογράφοι, βάζουν στην άκρη τις καθημερινές τους εργασίες και υποχρεώσεις και διαθέτουν την συχνότητα τους, το χρόνο τους και  την "ψυχή" τους στη δράση αυτή, που για 2η χρονιά πραγματοποιείται τη Μεγάλη Τετάρτη.

Το Γηροκομείο Ξάνθης - Ίδρυμα «O ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» ζήτησε από τους Ραδιοφωνικούς σταθμούς και τους δημοσιογράφους να πραγματοποιηθεί και φέτος ο Ραδιομαραθώνιος και όλοι με χαρά αποδέχτηκαν το αίτημά του και έτσι ξεκινά σε λίγη ώρα η κοινή εκπομπή των ραδιοφωνικών σταθμών της πόλης που φέτος φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις  του "3ου Ραδιοφωνικού Προγράμματος Ξάνθης  94,6".

Οι προσφορές για την ενίσχυση του Γηροκομείου μπορούν να είναι σε χρήματα, υλικά και υπηρεσίες, ώστε η μοναδική μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων του Νομού μας να συνεχίσει να λειτουργεί και να αντιμετωπίσει με σθένος όλα τα προβλήματα που ανακύπτουν.

Εκτός από τους λογαριασμούς των Τραπεζών  υπάρχουν κουμπαράδες για την ενίσχυση και διευκόλυνση όσον θέλουν να προσφέρουν στα κάτωθι καταστήματα:

«Γερμανικός Φούρνος» έναντι Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου

Ζαχαροπλαστείο «Παπαπαρασκευά»

Ζαχαροπλαστείο «Τζούκα»

Ζαχαροπλαστείο «Το Κάτι Άλλο»

Καταστήματα Ξάνθης «Public»

Καταστήματα Ξάνθης «Μασούτης»

Καταστήματα Τραπεζών «Eurobank»

Κρεοπωλείο «Κιουμουρτζή», Ανδρέου Δημητρίου 67

Πρατήριο Άρτου «Λεχούδης», 40 Εκκλησιών 2

Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Ναβροζίδη Στέλιου», Κεντρική Πλατεία

Σούπερ Μάρκετ «Φθηνή Αγορά – Δουκίδη»

Φαρμακείο «Βολοβότση Βάγια», Ανδρέου Δημητρίου

Επίσης Εθελοντές  περνάνε από την αγορά με κουμπαράδες.

Στην προσπάθεια μας αυτή, που είναι έκφραση προσφοράς προς τους γέροντες τροφίμους  του Ιδρύματος που έχουν ανάγκη, παρακαλούμε όλους τους πολίτες, φορείς συλλόγους και οργανώσεις, να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια μας και να συμμετέχουν.

Κοινωνικά
Τοπικά