Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ζήτησε καλύτερη στελέχωση της Αστυνομίας στη Ροδόπη

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, διεκδίκησε την κάλυψη των οργανικών θέσεων σε αστυνομία και φυλακές Ροδόπης

Λ. Οικονόμου: Ό,τι είναι εφικτό και ώριμο, θα προωθηθεί ώστε να  υλοποιηθεί…

 

  Συνάντηση εργασίας με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, προκειμένου να θέσει διεκδικητικά τα ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη στελέχωση και λειτουργία της Αστυνομίας στη Ροδόπη καθώς και της Εσωτερικής και Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών Κομοτηνής.

 

  Συγκεκριμένα ζήτησε να καλυφθούν, όσο το δυνατόν περισσότερες οργανικές θέσεις, ώστε να διευκολυνθεί η λειτουργία και να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης. Επισήμανε ότι οι αστυνομικοί της Ροδόπης καθημερινά υπερβαίνουν εαυτόν για να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πολίτες γι’ αυτό είναι χρέος της πολιτείας να αναγνωρίσει εμπράκτως την προσφορά τους εισακούοντας τα δίκαια αιτήματα τους.

 

  Επίσης κατέθεσε υπόμνημα που αφορά στο αίτημα δημιουργίας τμήματος Μεταγωγών στην Κομοτηνή για να ελαφρυνθεί το έργο τόσο της Αστυνομίας όσο και της Φύλαξης των τοπικών φυλακών. Ζήτησε να διασφαλιστούν περισσότερα στελέχη από τις επικείμενες προσλήψεις για την Εξωτερική και Εσωτερική Φρουρά των Φυλακών Κομοτηνής και να επισκεφθεί η ολοκλήρωση του Σωφρονιστικού Καταστήματος Δράμας με στόχο την αποσυμφόρηση της Κομοτηνής.

 

  Τέλος διεκδίκησε τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση των υφιστάμενων μέσων.

 

  Ο αρμόδιος Υφυπουργός Λευτέρης Οικονόμου που πάντα αντιμετωπίζει τη Θράκη με ιδιαίτερη ευαισθησία, δεσμεύτηκε η πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου να μελετήσουν τα σχετικά αιτήματα προωθώντας ότι είναι εφικτό και ώριμο να υλοποιηθεί. Ευχαρίστησε τον Ευριπίδη Στυλιανίδη για τη συνεχή ενημέρωση και συνεργασία με την Αστυνομία καθώς και για την κοινοβουλευτική και πολιτική στήριξη που παρέχει στο δύσκολο έργο της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αστυνομικά
Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά