Χ. Μέτιος: Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό, αγωνιζόμαστε για μια Ανατολική Μακεδονία και Θράκη που παράγει, αναπτύσσεται και ευημερεί

Δήλωση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου αναφορικά με τη στήριξη της υποψηφιότητάς του ως Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στήριξη της υποψηφιότητάς μου ως Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις περιφερειακές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου.

Η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού, και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, της μεγαλύτερης παράταξης της χώρας, μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για τη συνέχιση του έργου που παράγουμε ήδη για τον τόπο και τους πολίτες της Περιφέρειάς μας.

Ένα έργο αναπτυξιακό, με κοινωνικό πρόσημο, που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με τρόπο συστηματικό και μεθοδικό και το οποίο αθροίζεται στον κεντρικό σχεδιασμό της Κυβέρνησης για την περιοχή μας.

Για μια Ανατολική Μακεδονία και Θράκη που αξιοποιεί τα μεγάλα της πλεονεκτήματα, που διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην ευρύτερη γειτονιά της, που αποτελεί προορισμό για ανθρώπους και επιχειρήσεις.

Για μια Ανατολική Μακεδονία και Θράκη που παράγει, αναπτύσσεται και ευημερεί.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά