Ευπρεπίζονται τα Νεκροταφεία για την περιφορά του Επιταφίου/ Έκκληση Τ.Θεοδωρίδη για τα σκουπίδια ενόψει αργιών

Εδώ και δύο εβδομάδες ξεκίνησε ο καθαρισμός των Νεκροταφείων της Ξάνθης από τις υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου ώστε αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, ο χώρος να είναι κατάλληλα ευπρεπισμένος για την περιφορά του Επιταφίου.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου, Τάσος Θεοδωρίδης, επισήμανε ότι σήμερα τα συνεργεία θα ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες εργασίες στο χώρο των κοιμητηρίων.

Παράλληλα ο κ. Θεοδωρίδης απηύθυνε έκκληση προς όλους τους συμπολίτες – σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις- να μην αποθέσουν απορρίμματα στους κάδους -και ειδικότερα εκτός αυτών- κατά το τριήμερο Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα καθώς λόγω των αργιών δεν προγραμματίστηκαν δρομολόγια για την αποκομιδή σκουπιδιών πλην ενός μόνο για το κέντρο της πόλης.

Ο αντιδήμαρχος κάλεσε τους συνδημότες να συμβάλλουν ώστε η εικόνα της πόλης κατά το εορταστικό τριήμερο να μην είναι ιδιαίτερα επιβαρημένη σημειώνοντας ότι από νωρίς το πρωί της Τρίτης θα ξεκινήσουν την αποκομιδή τα συνεργεία της υπηρεσίας και από το κέντρο αλλά και από τις συνοικίες της πόλης.

 

 

Τοπικά