Ο Πρόεδρος της Eurobank επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ξάνθης

Τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μη Εκτελεστικός Σύμβουλος της Τράπεζας Eurobank AE, Γιώργος Ζανιάς, συνοδευόμενος από στελέχη της Τράπεζας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ερευνήθηκαν πιθανά πεδία συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Χρηματοπιστωτικού Ιδρύματος.

Να σημειωθεί ότι η Eurobank διοργάνωσε χθες το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, παρουσία της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα, εκδήλωση, με θέμα «Η Eurobank στον Έβρο: Δημογραφικό, Επενδύσεις και Τοπική Ανάπτυξη», κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι δράσεις της σε ό,τι αφορά στην απασχόληση και κατ’ επέκταση στη συγκράτηση του πληθυσμού στην ακριτική περιοχή.

Ο Δήμαρχος, ο οποίος παραβρέθηκε χθες στην Αλεξανδρούπολη, συγχάρηκε τον Πρόεδρο για τις πρωτοβουλίες της Τράπεζας, υπογραμμίζοντας τον κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζει, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην αναπτυξιακή πορεία ολόκληρης της Θράκης, ενώ πρότεινε, η επόμενη εκδήλωση να γίνει στην Ξάνθη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Οικονομικά
Πολιτιστικά
Τοπικά