Περοσσότερα από 13.500 ευρώ το αποτέλεσμα του Ραδιομαραθωνίου για το Γηροκομείο Ξάνθης

Περισσότερα από 13.500 ευρώ θα είναι ο χρηματικός απολογισμός από τον Ραδιομαραθώνιο φέτος για το Γηροκομείο της Ξάνθης. Αυτό το ποσό είναι μέχρι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο (μετρητά) και θα αυξηθεί περισσότερο καθώς αναμένεται να εισπραχθούν και άλλα ποσά που ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής και δεν έχουν εισπραχθεί μέχρι αυτή τη στιγμή.

Να σημειώσουμε ότι οι κουμπαράδες που βρίσκονται σε διάφορα καταστήματα της πόλης θα μείνουν ανοιχτοί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και τα ποσά που θα συγκεντρωθούν και σε αυτούς θα ενσωματωθούν στο γενικό ταμείο, ενώ αναμένεται στην επίσημη ανακοίνωση που θα εκδώσει το Ίδρυμα να ανακοινωθούν και οι προσφορές σε είδη και σε υπηρεσίες.

Με την συμβολή των Ραδιοφωνικών σταθμών της Ξάνθης και όλων των Δημοσιογράφων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την ευαισθησία τους αλλά και την αλληλεγγύη τους στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, πραγματοποιήθηκε και φέτος ο Ραδιομαραθώνιος για τη στήριξη του Γηροκομείου Ξάνθης. Δεύτερη χρονιά φέτος που η δράση γίνεται την Μεγάλη Τετάρτη και όπως όλα δείχνουν η δράση θα μετεξελιχθεί σε θεσμό.

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά