Συνέδριο Τουρισμού στην Ξάνθη από το ΕΒΕ

‘Τουρισμός, Ελπίδα Στήριξης και Ανάπτυξης της Οικονομίας - η επόμενη μέρα’ είναι το θέμα του συνεδρίου που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ξάνθης στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου RECULTIVATOR , το οποίο εντάσσεται στα προγράμματα χωρών της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Μαΐου, στις 10:00 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου LE CHALE , στα Πηγάδια.

Στην εκδήλωση,  στην οποία αναμένεται να απευθύνει χαιρετισμό η υπουργός Πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, θα παρευρεθούν δεκαπέντε δημοσιογράφοι από ταξιδιωτικά περιοδικά και εφημερίδες καθώς επίσης και τέσσερις δημοσιογράφοι από αντίστοιχα έντυπα της Τουρκίας.

Στόχος δεν είναι άλλος από την ανάδειξη, προβολή  και προώθηση των τουριστικών σταθμών της περιοχής.

Η σύμβουλος ανάπτυξης και υπεύθυνη διαχείρισης ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Ανθή Παναγιώτου, μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου για το πρόγραμμα των εργασιών του συνεδρίου, τον στόχο των διοργανωτών, οι οποίοι σκοπεύουν αμέσως μετά να εξειδικεύσουν με προορισμούς – στόχους την τουριστική ταυτότητα της περιοχής καθώς και για τις δράσεις που αποτέλεσαν την προεργασία του συνεδρίου.

Ακούστε την κ. Α.Παναγιώτου.

 

Anthi Panagiotou 9.5.2013 by Radio899 on Mixcloud

 
Οικονομικά
Τοπικά