Διήμερο συνέδριο Τουρισμού από το Επιμελητήριο Ξάνθης. Η Ελένη Κίτσου μιλά στο Ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης.

Το Επιμελητήριο Ξάνθης στα πλαίσια υλοποίησης του έργου RECULTIVATUR του Προγράμματος με τίτλο: «SOUTH EAST EUROPE TRANSNATIONAL COOPERATION PROGRAMME» διοργανώνει διήμερο συνέδριο τουρισμού στην πόλη της Ξάνθης στις 13 & 14 Μαΐου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «LE CHALET» στα Πηγάδια Ξάνθης.

Το θέμα του συνεδρίου είναι: «Τουρισμός, Ελπίδα Στήριξης & Ανάπτυξης της Οικονομίας – Η Επόμενη Μέρα».

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ανάδειξη των θρησκευτικών, τουριστικών και πολιτιστικών αξιών αλλά και της ποικιλομορφίας του Νομού μας γενικότερα. Στο συνέδριο θα αναλυθεί ο τουρισμός, ως τμήμα του ευρύτερου οικονομικού και κοινωνικού συστήματος καθώς επηρεάζει τις εξελίξεις και την οικονομική ανάπτυξη του κάθε τόπου.

Στόχος είναι η πραγματοποίηση συναντήσεων B2B μεταξύ τουριστικών πρακτόρων προς προσέλκυση επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και η παρουσίαση των τουριστικών προορισμών του Νομού μας από τους δημοσιογράφους πανελλαδικής εμβέλειας μέσων ενημέρωσης, που θα συμμετέχουν στο διήμερο συνέδριο.

Την Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 από τις 10:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο και στη συνέχεια, στον ίδιο χώρο θα γίνουν οι επιχειρηματικές συναντήσεις. Ταυτόχρονα θα ξεναγηθούν οι επισκέπτες στην Παλιά Πόλη και στο Λαογραφικό Μουσείο.

Την επόμενη μέρα, Τρίτη 14 Μαΐου 2013 θα γίνει περιήγηση και ξενάγηση των ξένων συνέδρων και των δημοσιογράφων σε αξιοθέατα του νομού Ξάνθης.

Στο πλαίσιο αυτό η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ΕΒΕ Ξάνθης κα. Ελένη Κίτσου μίλησε στην Ενημερωτική Εκπομπή του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης.

Ακούστε την.

 

Eleni Kitsou 10.5.2013 by Radio899 on Mixcloud

 
Οικονομικά
Τοπικά