Χ. Διαφωνίδης: Η συμπαραγωγή εκπομπής με τα παιδιά του ΕΕΓΛΞ, θα γίνει πραγματικότητα

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας Ραδιοφώνου χθες Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, είχαμε την ευκαιρία να υποδεχθούμε σήμερα,  στους ραδιοθαλάμους του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης, τους μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Γυμνασίου - Λυκείου Ξάνθης.

Τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς καλωσόρισε στις εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού Σταθμού του Δήμου Ξάνθης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ραδιοφώνου κ. Χάρης Διαφωνίδης και αναφερόμενος στη σημαντική και συμβολική αυτή επίσκεψη των μαθητών που εξασφάλισαν οι εκπαιδευτικοί τους, σημείωσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρων των παιδιών για την επικοινωνία.

Κάποιοι μαθητές, είχαν πολλά ερωτήματα, που με χαρά απάντησε ο Χάρης Διαφωνίδης σχετικά με τον τρόπο μετάδοσης του ραδιοφωνικού σήματος και σχετικά με τον τρόπο που κάποιος μπορεί να επιδιώξει και τελικά να αποκτήσει τη δική του εκπομπή στην "Όμορφη Πόλη 89,9".

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΠΘΕ μάλιστα, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπάρχει από παραγωγό του Δημοτικού Ραδιοφώνου, για την συμπαραγωγή εκπομπής με παιδιά που έχουν ειδικές δεξιότητες. Η ανακοίνωση αυτή έτυχε της θερμής αποδοχής και τον εκπαιδευτικών, που συνόδευαν τα παιδιά, από το σχολείο τους που στεγάζεται στη Θαλασσιά και σίγουρα θα είναι αυτοί οι εκπαιδευτικοί, που με την αρωγή τους, σύντομα αυτή η ιδέα θα πραγματοποιηθεί.

Τους μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου Ξάνθης, συνόδευαν η Διευθύντρια Σοφία Βαρελίδου, συνεπικουρούμενη από τους Γαρυφαλιά Μακρή, Αλεξάνδρα Βασιλειάδου, Χάιδω Χαρίση, Σεβαστή Γκαϊτατζή, Γρηγόρη Κούτρα, Μακρίνα Καραλανίδου, Μαρίνα Τσάκαλου, Ιωάννα Αρβανίτη, Βίκυ Κούτσικου, Ελένη Στάμου, Ελπίδα Στεργίου.

Κλείνοντας,  στεκόμαστε στην πιθανότητα και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου να αποκτήσουν τη δική τους εκπομπή στην "Όμορφη Πόλη 89,9" καθώς από την επικοινωνία, προέκυψε οτι αρκετοί αγαπούν το ραδιόφωνο ώς ένα ζεστό και ευέλικτο μέσο επικοινωνίας.

Η κα Ελπίδα Στεργίου δεσμεύτηκε να συντονίσει το όλο εγχείρημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά