Ξάνθη, παιδική καρναβαλική παρέλαση-Ο Δήμαρχος Καβάλας ανταποδίδει με την παρουσία του στην Ξάνθη, τη συμμετοχή μας στην Αλφαβητοπαρέλαση στην Καβάλα!

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Ξάνθης έπειτα από σχετική πρόσκληση που έλαβε από τον Δήμο Καβάλας και την οργανωτική επιτροπή της Αλφαβητοπαρέλασης και  από τον Σύλλογο Εικαστικών Τεχνών και Φιλοτεχνών Ν. Καβάλας Artattack, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καβάλας και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Καβάλας αποφάσισε για πρώτη φορά να συμμετέχει επίσημα με μια αντιπροσωπευτική ομάδα στην παιδική καρναβαλική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα την Κυριακή 12/2.

Ο Βασιλιάς του  Ξανθιώτικου Καρναβαλιού συνόδευσε την ομάδα των παιδιών και των γονέων που  εκπροσώπησαν την Ξάνθη.

Ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Μουριάδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και άλλα μέλη της οργανωτικής επιτροπής υποδέχθηκαν την αντιπροσωπεία της Ξάνθης με κεράσματα και δεσμεύτηκαν ότι την επόμενη Κυριακή αντίστοιχη αντιπροσωπεία μαθητών από την Καβάλα θα παρευρεθεί στην Ξάνθη για να λάβει μέρος στην Μαθητική παρέλαση των ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ.

 Έπειτα, μάλιστα και από σχετική επίσημη πρόσκληση την οποία και αποδέχθηκε, στην παιδική μας παρέλαση θα παρευρεθεί και ο Δήμαρχος της Καβάλας με μέλη της οργανωτικής επιτροπής της Αλφαβητοπαρέλασης.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Ξάνθης, ευχαριστεί το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και τον Πρόεδρο του Ηλία Ασκαρίδη για την συνεργασία αλλά και την στήριξη του όλου εγχειρήματος, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της «Ένωσης».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά