Ένα 9χρονο Ξανθιωτάκι χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

Ο Μαχήρ έχει ανάγκη την αγάπη μας στον δύσκολο δρόμο που πρέπει να περπατήσει και όλοι ελπίζουμε να τον οδηγήσει στην κορυφή.
 
Ο Μαχήρ είναι 9 ετών από την Ξάνθη και έχει διαγνωστεί με Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία και Μεταβολικό Νόσημα σε εξέλιξη που απαιτεί εξετάσεις με υψηλό κόστος
 
Ο Μαχήρ βρίσκεται τις τελευταίες 6 εβδομάδες στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο  και η πρόβλεψη για τη θεραπεία του είναι, ότι αυτή θα διαρκέσει 2 τουλάχιστον χρόνια και αυτό σημαίνει ότι η οικογένεια του που επιβάλλεται να είναι μαζί του δεν έχει ήδη  τη δυνατότητα της εργασίας,  για  όλο αυτό το διάστημα.
Στο διάστημα αυτό των πρώτων δύο μηνών οι οικονομίες της οικογένειας εξαντλήθηκαν και θα ήταν πολύ χρήσιμο,  όλοι μας  να συμβάλαμε, με όποια δυνατότητα έχει ο κάθε ένας από εμάς,  ώστε να μπορούν οι γονείς του Μαχίρ να του προσφέρουν όλα όσα δικαιούται.
 
  "Δεν είναι εύκολο να βλέπει κανείς ένα παιδί να παλεύει για τη ζωή του, αλλά η δύναμη της αγάπης και η αλληλεγγύη μπορούν να κάνουν θαύματα καθώς τα έξοδα είναι τρομακτικά πλέον.
 

Σας αναγράφω τον αριθμό κινητού του πατέρα και αριθμό λογαριασμού που θα γίνουν οι καταθέσεις", σημειώνει σε ανάρτησή του ο Σταύρος Βλαχόπουλος από τη "ΦΩΝΗ της ΞΑΝΘΗΣ" και παραθέτει τα στοιχεία επικοινωνίας και ευχαριστεί προκαταβολικά θερμά όποιον ανταποκριθεί, καθώς γνωρίζει από κοντά το πρόβλημα.

 

Τηλ: 698 742 6611

Eurobank: IBAN GR 0802603140000330201571627

Ozlem loutfi oglou

 

"Θερμή παράκληση προς όλους τους φίλους και αναγνώστες, που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν, να το πράξουν επικοινωνώντας στο τηλέφωνο που αναγράφουμε πιο επάνω με τον πατέρα του μικρού παιδιού για να συνεννοηθούν ή να ενημερωθούν για το θέμα. 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων μέσα από την καρδιά μου", καταλήγει Σταύρος Βλαχόπουλος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά