Εκπαιδευτικό σεμινάριο και ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης για τις δράσεις του έργου FAIR FOR ALL

Εκπαιδευτικό σεμινάριο και ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης για τις δράσεις του έργου FAIR FOR ALL, «Ενίσχυση της επιχειρηματικής στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω της δημιουργίας κινητών εκθέσεων (Mobile Fairs) και καινοτόμων υπηρεσιών στη διασυνοριακή περιοχή», του προγράμματος συνεργασίας INTERREG V-A «ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2014-2020», διοργανώνει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης αύριο Τρίτη 7 Μαρτίου στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι», στην Ξάνθη.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Μαίρη Τσιακίρογλου σε συνέντευξή της στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης τόνισε ότι το σεμινάριο έχει αμιγώς εκπαιδευτικό χαρακτήρα, είναι δωρεάν και απευθύνεται σε επιχειρήσεις μικρές, πολύ μικρές και μεσαίες που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή μεταποιητικό τομέα ή στο εμπόριο και είτε έχουν είτε θέλουν να αποκτήσουν εξαγωγικό προφίλ.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τον τρόπο και τα μέσα που απαιτούνται για διείσδυση σε νέες αγορές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα συμμετέχουν και επιχειρηματίες από την Βουλγαρία.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 4 και μισή το απόγευμα και θα ακολουθήσει στις 6 η ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης με την κυρία Τσιακίρογλου να σημειώνει ότι μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι σχετικό λόγω της θλίψης και της οδύνης για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, αλλά όπως πρόσθεσε, η Ομοσπονδία ήταν αδύνατο να τροποποιήσει την ημερομηνία και  να την μεταθέσει για αργότερα, αφού το πρόγραμμα είναι ευρωπαϊκό και το χρονοδιάγραμμα συγκεκριμένο.

Να σημειωθεί ότι,  μετά το σεμινάριο  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με έκθεση προϊόντων από επιχειρήσεις με βλέμμα στραμμένο στην εξωστρέφεια, με σκοπό την προώθηση και την γνωριμία τους με το κοινό.

Ακούστε την κ. Μ. Τσιακίρογλου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοντάζ-επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά