Άβδηρα: Ο Γιώργος Τσιτιρίδης, φροντίζει για το αύριο

Σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου Αβδήρων υποστηρίζονται έργα καθημερινότητας, με διευθέτηση και καλλωπισμό χώρων, καθαριότητα και ελέγχους.

Μπήκαμε στην άνοιξη και ο έμπειρος Δήμαρχος δεν αφήνει ούτε μια μέρα να πάει χαμένη, καθώς από τον επόμενο μήνα θα πρέπει να ξεκινήσει και όλη η προετοιμασία για την παραλιακή ζώνη, που  χρόνο με τον χρόνο βελτιώνει τη θέση της σε όλα τα επίπεδα.

Συνεργεία φροντίζουν τα Άβδηρα και τους  γύρω οικισμούς, με τους ανθρώπους της καθαριότητας να εργάζονται αποτελεσματικά, με συνείδηση της ευθύνης που έχουν, απέναντι στο σύνολο

Συνεργεία του Δήμου Αβδήρων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, ελέγχουν την καλή λειτουργία του Δημοτικού Φωτισμού, συντηρώντας τα φωτιστικά σώματα και αντικαθιστώντας λαμπτήρες όπου αυτό χρειάζεται.

Λίγες κουβέντες στο τόπο δράσης και παρεμβάσεων είναι αρκετές, για να αντιληφθεί κανείς τις οδηγίες που έχουν δοθεί και την αίσθηση της έγνοιας που έχουν οι εργαζόμενοι, ώστε οι παρεμβάσεις να είναι επιτυχείς και αποτελεσματικές .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά