Ξάνθη: Όσο δε συλλαμβάνονται οι δράστες, θα αποθρασύνονται και άλλοι που μιμούνται τις ενέργειες...Συνεχίζονται οι έρευνες για τη ληστεία.

Είναι η τρίτη ληστεία, που εξελίχθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Ξάνθη και συγκεκριμένα την Πέμπτη 16 Μαρτίου, με όλες τις ενδείξεις να την κάνουν να προσομοιάζει με τις άλλες δύο ληστείες που πραγματοποιήθηκαν στην Ξάνθη.

Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν οτι και στις τρεις περιπτώσεις έχουμε κάποιες ...συμπτώσεις:

Α) Οι ληστείες σημειώνονται στο νοτιοανατολικό άκρο της Πόλης της Ξάνθης,  στους πρώτους οικισμούς του Δήμου Αβδήρων

Β) Οι ληστές αποτελούν πολυπληθή ομάδα που κυμαίνεται από 5 έως 7 άτομα

Γ) Έχουν στην κατοχή τους όπλα ή τεκμαίρεται από τον τρόπο λειτουργίας τους ότι οπλοφορούν και απειλούν και με τα όπλα.

Δ) Η λεία τους δεν είναι ευκαταφρόνητη.

Οι έρευνες που διεξάγονται είναι πολύ προσεκτικές και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια ώστε οι αρχές να φτάσουν σε συλλήψεις καθώς όπως ανησυχούν άνθρωποι που γνωρίζουν τον χώρο της παραβατικότητας, όσο δεν έχουμε συλλήψεις θα ανοίγει η όρεξη και σε άλλους να επιχειρούν τη διενέργεια ληστειών.

Η Αστυνομία της Ξάνθης, ανακοίνωσε:

Επισταμένες  έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη έξι αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 16-3-2023 τις πρώτες πρωινές ώρες σε οικισμό της Ξάνθης, εισήλθαν σε οικία που διέμεναν δύο ημεδαποί, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με τη χρήση βίας αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού χρήματα, τιμαλφή και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αστυνομικά
Κοινωνικά
Τοπικά