Τα αφιερώματα για την 25η Μαρτίου από τον τομέα εσωτερικών παραγωγών του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης

Η 25η Μαρτίου του 1821 που γιορτάζεται σε όλη τη χώρα ως διπλή γιορτή, φέρνει στη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης εκπομπές - αφιερώματα, στο πλαίσιο των «εκπαιδευτικών προγραμμάτων» λόγου και τέχνης που η "Όμορφη Πόλη 89,9" παράγει με την ενεργοποίηση του τομέα των εσωτερικών παραγωγών.

Σήμερα Σάββατο  25 Μαρτίου 2023,   οι εορταστικές ιαχές και το ιστορικό της επανάστασης, αντηχούν από άκρη σε άκρη στην Ξάνθη και  σε όλη την επικράτεια.

Από τη συχνότητα του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης θα μεταδοθούν οι εκπομπές- αφιερώματα στην 25η Μαρτίου :

Ιστορικές αναδρομές στο επαναστατικό κλίμα στην περιοχή μας και καταγραφή γεγονότων που χαράχθηκαν ανεξίτηλα στην Ιστορία μας.

Ο Χρήστος Κοσμάς και ο Τηλέμαχος Αρναούτογλου στις 12:00 το μεσημέρι:

 

 " Η Επανάσταση στην Ελλάδα. Το φρόνημα και οι Ικανότητες των Ελλήνων".
Η Ελένη Χατζηγεωργίου με την εκπομπή του Συλλόγου Κυπρίων Ξάνθης ετοίμασε και παρουσιάζει το αφιέρωμα για την 25η Μαρτίου στις 13:00

 

Ο Θανάσης Μουσόπουλος παρουσιάζει το μεσημέρι στις 14:00 :

 

" Το 1821 και η Θράκη".


Όλα όσα προετοίμαζαν το έδαφος για την Επανάσταση, οι ιδιαιτερότητες, τα "ξεχωριστά" στοιχεία των Ελλήνων ανά περιοχή, το φρόνημα, η πίστη, η μεθοδικότητα και η αποτελεσματικότητα των ενεργειών.

 

Ας κρατήσουμε το φρόνημά μας σε υψηλό επίπεδο και όλοι μαζί, ενωμένοι, διαχρονικά βγαίνουμε πάντα   νικητές από  κάθε  σκληρή δοκιμασία.


Καλή σας ακρόαση!

Χρόνια Πολλά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά