Ευχές και δώρα στην πασχαλιάτικη γιορτή του Παραρτήματος ΑμεΑ Ξάνθης

Ευχές για «Καλή Ανάσταση» αντάλλαξαν τη Μ. Τετάρτη οι εκπρόσωποι των φορέων της περιοχής μας, προσκεκλημένοι στην πασχαλιάτικη γιορτή, που διοργάνωσε το του Παράρτημα Ατόμων Με Αναπηρία Ξάνθης.

Οι εκπαιδευόμενοι έδωσαν ζωηρό «παρών» και δέχτηκαν με χαρά τα δώρα από τον Σύλλογο «Οι Φίλοι του Ψ.Κ.Ξ.», που προσφέρθηκαν μαζί με τη λαμπάδα και το παραδοσιακό σοκολατένιο αυγό.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων ευλόγησε την εκδήλωση δίνοντας τις πατρικές του ευχές στη διοίκηση και τα μέλη του Παραρτήματος, καθώς και στους γονείς τους που παραβρέθηκαν στη γιορτή.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης υπογράμμισε τη σημασία που έχουν οι άνθρωποι τις κοινωνικές δομές. «Είναι αναγκαίες και χρήσιμες οι δομές σαν κι αυτή για την κοινότητα, ωστόσο, σημαντικές και ουσιαστικές γίνονται από τους ανθρώπους», τόνισε χαρακτηριστικά και συγχάρηκε την πρόεδρο του Κ.Κ.Π.Π.-ΑΜΘ κα. Αναστασία Κ. Τζαμπαζλή και τον υπεύθυνο του Παραρτήματος και μέλος του Δ.Σ. κ. Κλεομένη Ψωμακέλη, το επιστημονικό προσωπικό και τους εργαζόμενους για το έργο που επιτελούν όλα αυτά τα χρόνια. «Αυτό το “έργο” αποτυπώνεται στα πρόσωπα των ανθρώπων που φιλοξενούνται εδώ», σημείωσε και υπογράμμισε ότι ο Δήμος Ξάνθης είναι ισόβιος αρωγός σε κάθε βήμα του Παραρτήματος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμα ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μανώλης Φανουράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Κουρτίδης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Παναγιώτης Αμβροσιάδης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Σοφία Ψωμά, το Π.Σ. «Οι Φίλοι του Ψ.Κ.Ξ», o Υπεύθυνος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Περιφέρειας ΑΜΘ της ΝΔ Πάτροκλος Γάντζος και φυσικά οι γονείς και οι φίλοι του Παραρτήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Θρησκευτικά
Κοινωνικά
Τοπικά