Θ. Μίχογλου: Υποστηρίζουμε περιβαλλοντικές δράσεις, ευαισθητοποιούμε τους πολίτες, με συμβολισμούς προωθούμε την ιδέα του εθελοντισμού

-Περιβαλλοντική δράση στην παραλία Ερασμίου από το Γυμνάσιο Ερασμίου με την υποστήριξη του Δήμου Τοπείρου

Εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία Ερασμίου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 από το Γυμνάσιο Ερασμίου με την υποστήριξη του Δήμου Τοπείρου, στο πλαίσιο περιβαλλοντικών δράσεων εκπαίδευσης των μαθητών.

Στη δράση συμμετείχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί στέλνοντας μήνυμα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προστασίας  του περιβάλλοντος.

Παράλληλα, στην παραλία Ερασμίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης και δήλωσε:

«Ο Δήμος μας υποστηρίζει μια ακόμη περιβαλλοντική δράση με στόχο να στείλουμε ένα μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες, ώστε να αποκτήσουν περιβαλλοντική συνείδηση.

Πρόκειται για έναν συμβολικό καθαρισμό, καθώς η παραλία μας είναι σε καλή κατάσταση από άποψη καθαριότητας.

Σε αυτή την κατεύθυνση οφείλουν να συμβάλλουν και οι πολίτες προστατεύοντας τους δημόσιους χώρους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω του μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Ερασμίου για την δράση τους.

Ο Δήμος Τοπείρου παραμένει αρωγός σε πρωτοβουλίες και δράσεις που προάγουν τον εθελοντισμό και αναδεικνύουν την ανάγκη για την προστασία του περιβάλλοντος».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά