Τόπ Σινάν και Τσαρεκτσή Τζενάν έστειλαν επιστολή στον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους Ξάνθης σχετικά με την αποκατάσταση παιδικής χαράς στα Κιμμέρια

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Ξάνθης και τους αρμόδιους αντιδημάρχους απέστειλαν και δημοσιοποίησαν ο Δημοτικός Σύμβουλος και Μέλος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Τόπ Σινάν και ο Δημοτικός Σύμβουλος Τσαρεκτσή Τζενάν σχετικά με παιδική χαρά στα Κιμμέρια.

 

Η επιστολή

 

Κύριε Δήμαρχε και κύριοι Αντιδήμαρχοι με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το τελευταίο διάστημα έγινα δέκτης πολλών παραπόνων για την παιδική χαρά στο ανατολικό τμήμα του οικισμού Κιμμέρια.

 Τα παράπονα έχουν να κάνουν με σοβαρές ελλείψεις στην αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου, παρατημένα δομικά υλικά, προϊόντα εκσκαφής, μεγάλες λακκούβες βάθους έως και 80 εκατοστά  κτλ.

 

Για την επιβεβαίωση των συγκεκριμένων ισχυρισμών επισκέφθηκα ο ίδιος την παιδική χαρά και διαπίστωσα πως πράγματι η κατάσταση είναι τουλάχιστον δραματική όπως μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας και στις φωτογραφίες που έχω επισυνάψει.

 

Λαμβάνοντας υπόψη τον επείγοντα χαρακτήρα όλων των παραπάνω καθώς υφίσταται άμεσος κίνδυνος για τους παρευρισκόμενους, σας καλώ για την άμεση λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων από την πλευρά σας για την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου, την απομάκρυνση όλων των παρατημένων δομικών υλικών και την εξάλειψη κάθε πιθανής εστίας κινδύνου και όπου αυτό δεν είναι άμεσα εφικτό την κατάλληλη σήμανση ή περίφραξη όπως ορίζεται από την νομοθεσία και τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά