Έλενα Αρχοντάκη: Είμαι χαρούμενη που συνεργάζομαι με τον Δήμαρχό μας Μανώλη Τσέπελη, με ειλικρίνεια και καθαρότητα μπορούμε να εργαστούμε για το κοινό καλό, για τα παιδιά μας που αποτελούν το μέλλον

Στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη συμμετέχει και η Έλενα Αρχοντάκη, μια σύγχρονη και δυναμική γυναίκα, που συμμετέχει στον συνδυασμό μας με πίστη και διάθεση για προσφορά στον τόπο μας.

Με πτυχίο Υγείας και Πρόνοιας, η Έλενα είναι Προϊσταμένη Καθαριότητας των Πανεπιστημιακών Εστιών στα Κιμμέρια Ξάνθης, μια εργασία που την κάνει με ιδιαίτερη αγάπη, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Περήφανη μητέρα δύο γιων, του 24χρονου Νίκου όπου η αγάπη του για τα ζώα τον οδήγησε σε μια ιδιωτική σχολή εκπαίδευσης σκύλων (groomer) και του 20χρονου Δημήτρη-Ραφαήλ που σπουδάζει στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΔΠΘ.

«Με την υποψηφιότητά μου θέλω να στείλω ένα μήνυμα ότι με ειλικρίνεια και καθαρότητα μπορούμε να εργαστούμε για το κοινό καλό, για τα παιδιά μας που αποτελούν το μέλλον. Είμαι χαρούμενη που συνεργάζομαι με τον Δήμαρχό μας Μανώλη Τσέπελη, τον οποίο εκτιμώ και θαυμάζω πολύ, γιατί είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός», τονίζει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά