Αγώνεςποδηλασίας για ζευγάρια ποδηλατών. Ο Γ Μπουτάρης στο κτήμα του στη Νάουσα.

            Ξένια Ρωμανίδου και Ιορδάνης Σωτηρίου από την Ξάνθη είναι το ζευγάρι που πήρε το χρυσό μετάλλιο στους 3ους ποδηλατικούς αγώνες ορεινής ποδηλασίας "Δρόμοι του κρασιού" που διοργανώνει το Κτήμα Μπουτάρη στο Γιαννακοχώρι Νάουσας.

Οι δύο χρυσοί αθλητές ανήκουν στον Ξανθιώτικο Σύλλογο "ΠΗΓΑΣΟΣ"  και βέβαια ο Μιχάλης Σπανίδης με ιδιαίτερη χαρά έγραψε τα παρακάτω:

«Ο Έρωτας είναι ο ανατροπέας της καθημερινότητάς τους. Το θαύμα του πολιτισμού τους.    Αυτός και μόνον Αυτή. Μια απείρων δυνατοτήτων απελευθέρωση του εγώ τους. Να δίνεις ανιδιοτελώς την πιο αρχέγονη αγωνία σου στην αγωνία του άλλου.   Χέρι χέρι την σκυτάλη, μαζί  και οι δυο τους,  Θαρραλέες ψυχές στον δρόμο προς την Ευδαιμονία,       εκεί στην πλήρη άνθηση των δυνατοτήτων τους, να βρίσκουν την ελευθερία αποδεχόμενοι τους περιορισμούς της,  παραμένοντας συνεπείς προς την πολυπλοκότητα της ζωής.

Ιορδάνης και Ξένια  ποδηλάτες αθλητές του ΠΗΓΑΣΟΥ και οι δυο, εμφανίζουν ένα κύριο χαρακτηριστικό:    την απεικόνιση της συμπεριφοράς τους  στην εκφραστική δύναμη του προσώπου και της χειρονομίας. Μια μείζονα χειρονομία από δυο χαμηλόφωνους δημιουργούς.

Παιδιά σας ευχαριστούμε
Μιχάλης Σπανίδης

Αθλητικά