Άβδηρα Ξάνθης: "Τρέχει" το έργο της αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης με γοργούς ρυθμούς

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στον Δήμο Αβδήρων σε ζητήματα καθημερινότητας, βάζοντας ο Γιώργος Τσιτιρίδης ψηλά στην ατζέντα των δράσεων, τα «θέλω» των πολιτών.

Έχοντας εξασφαλίσει από το Νέο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης» 2020-2023, το έργο «Τοπικές Παρεμβάσεις Αντικατάστασης Αγωγού Ύδρευσης Νοτίων Διαμερισμάτων Δήμου Αβδήρων» προϋπολογισμού 2.741.935,48 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών, τρέχει με γοργούς ρυθμούς την υλοποίηση.

Είναι γνωστό ότι ο Δήμος Αβδήρων,  ξεκινώντας από τις αρχές του Μαΐου έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου, μεγαλώνει πληθυσμιακά, με τη διαμονή σε αυτόν πολλών πολιτών,  που είτε ανοίγουν και κατοικούν οικήματα στην παραλιακή ζώνη, είτε σε οικισμούς του Δήμου Αβδήρων,  καθιστώντας τις ανάγκες για νερό ιδιαίτερα απαιτητικές, γίνεται ένας αγώνας δρόμου ώστε το συντομότερο οι παρεμβάσεις να έχουν ορατά θετικό αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση η δραστηριοποίηση τόσο του Δημάρχου όσο και της Προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων Κωνσταντινιάς Ζουρνατζίδου, με τους τεχνοκράτες της Επιχείρησης, βρίσκεται σε ακραία υψηλό επίπεδο, για την παρακολούθηση, την υλοποίηση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των δυσκολιών, σε άμεσο χρόνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ - Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά