Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης: Καθαρές κουβέντες .....Δυνατά, Νηφάλια, Ζωντανά

"Ανοίγουμε την Κάλπη" ο τίτλος της μόνιμης εκπομπής τα τελευταία 30 χρόνια στην "Όμορφη Πόλη 89,9" κάθε Κυριακή εκλογικής αναμέτρησης σε Αυτοδιοικητικές εκλογές, Εθνικές εκλογές  και σε Ευρωεκλογές.

Ανοίγουμε την κάλπη ... και ακούμε τους ανθρώπους της πολιτικής σκηνής αλλά και πολίτες, όπως βέβαια και τους επικεφαλής συνδυασμών, κομμάτων, παρατάξεων, συνεργασιών το βράδυ της Κυριακής να προσεγγίζουν και να αναλύουν την πραγματικότητα μέσα από τις δικές του, ο κάθε ένας, οπτικές γωνίες και μάλιστα χωρίς τους όποιους περιορισμούς επιτάσσουν οι προεκλογικές περίοδοι.

 

Όπως οι σύγχρονη τεχνολογία επιτάσσει, η "Όμορφη Πόλη 89,9" τα τελευταία 2 χρόνια μεταδίδει όλες τις ενημερωτικές της εκπομπές με προσκεκλημένους στους ραδιοθαλάμους, με απευθείας μετάδοση και με εικόνα στα κοινωνικά δίκτυα και αργότερα στην πλατφόρμα του youtube, ενισχύοντας την ευελιξία του μέσου, δημιουργώντας και κατοχυρώνοντας ταυτόχρονα ένα δομημένο ηλεκτρονικό αρχείο που είναι μόνιμα στη διάθεση των πολιτών-ακροατών-τηλεθεατών, δημιουργώντας παρακαταθήκη για το μέλλον τον πολιτισμό και την ενημέρωση του τόπου.

Ευχαριστούμε και αυτή τη φορά όλους εσάς που εμπιστευτήκατε τον Ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου Ξάνθης, που γράφει τη δική του ιστορία και διαδραματίζει τον δικό του ρόλο ως Δημόσιο Μέσο Ενημέρωσης, τηρώντας τη δεοντολογία και τον πλουραλισμό, ως κόρη οφθαλμού, ανοίγοντας τα μικρόφωνα, ειδικά σε όλους εσάς που θέλετε να βλέπετε τα πράγματα στην αληθινή τους διάσταση, χωρίς διακρίσεις, προκαταλήψεις, εμμονές και μονοδιάστατες λογικές, ξεπερνώντας, όλες τις φορές, τις όποιες αντιξοότητες.

Καθαρές κουβέντες και η λογική διάσταση των πραγμάτων, αναγνωρίζοντας σε κάθε στράτα, ότι δε μονοπωλούμε τη μόνη αλήθεια.

Ακούστε, όσοι δεν προλάβατε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή και τα σχόλια και τις δηλώσεις των συμμετεχόντων.

Από τη Δευτέρα 29  Μαΐου 2023 φαίνεται να ξεκινά η νέα προεκλογική περίοδος για τις εκλογές της 25ης Μαΐου και είμαστε σε αναμονή για τις σχετικές οδηγίες από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και από τη Διακομματική επιτροπή.

Καλό αγώνα, ευχόμαστε σε όλα τα κόμματα που θα συμμετέχουν στη Νέα εκλογική αναμέτρηση και θα είμαστε εδώ να οργανώσουμε τη ροή του προγράμματος, με τέτοιο τρόπο, ώστε να ακουστούν όσο το δυνατόν περισσότερες φωνές.

Δυνατά, Νηφάλια, Καθαρά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012
Τοπικά