Ελένη Ροφαέλα: Λειτουργούμε τηλεφωνικές γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης, για τη στήριξη των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων και των οικογενειών τους

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, στο πλαίσιο της προσπάθειας στήριξης των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων και των οικογενειών τους από ειδικούς της Ψυχικής Υγείας, σας ενημερώνει ότι λειτουργούν τηλεφωνικές γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης για την περίοδο αυτή.

Συγκεκριμένα Ψυχολόγοι του Ψυχιατρικού Τμήματος, του Κέντρου Ψυχικής Υγείας καθώς και του Κέντρου Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.), υπηρεσίες αρμοδιότητας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, διατίθενται να υποστηρίξουν μαθητές/τριες της Γ΄ Λυκείου και απόφοιτους/ες, κατά την ιδιαίτερη αυτή περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς και  να ενισχύσουν τις οικογένειες των υποψηφίων στον υποστηρικτικό τους ρόλο.

Η  κα. Ελένη Ροφαέλα στην ανακοίνωσή της κάνει γνωστό οτι,  οι γραμμές υποστήριξης θα λειτουργούν καθημερινά (κατά τις εργάσιμες ημέρες) από Πέμπτη 01/06/2023 έως Πέμπτη 29/06/2023 και ώρες 08:00π.μ.- 14:00μ.μ. Ακολουθεί πίνακας με τα αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας, όπου μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι.

 

Υπηρεσία Ψυχολογικής Υποστήριξης Γ.Ν. Ξάνθης

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Διαθέσιμες

Ημέρες

Ψυχιατρικό Τμήμα

2541351202

Δευτέρα και Τετάρτη

Κέντρο Ψυχικής Υγείας

2541355300

Τρίτη και Πέμπτη

ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.

2541352112

Παρασκευή

 

 

 

                                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Τοπικά