Δ.Π.Θ. Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος : Συμμετοχή στην ημερίδα «Επενδύστε στον Πλανήτη μας ».

Υπάρχει η δυνατότητα  να συμμετάσχετε όλοι  στη Διαδικτυακή Ημερίδα που διοργανώνεται από το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που φέτος έχει θέμα «Επενδύστε στον Πλανήτη μας ».

Η Ημερίδα στοχεύει να αναδείξει τη συμβολή της Περιβαλλοντικής Μηχανικής στην αντιμετώπιση σύγχρονων περιβαλλοντικών προβλημάτων. Μέσω της εκδήλωσης αυτής το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος, το οποίο ιδρύθηκε το 1993 στην Ξάνθη, φιλοδοξεί, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία σε θέματα επίκαιρα, σχετικά με τις κύριες παγκόσμιες περιβαλλοντικές προκλήσεις και απειλές, και τις βέλτιστες διαθέσιμες πρακτικές διαχείρισης και τεχνολογίας περιβαλλοντικής προστασίας με στόχο την επίτευξη μίας κυκλικής οικονομίας και αειφορίας. 

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023, 18:00-20:00. Για τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε ακολουθήστε το σύνδεσμο: https://us06web.zoom.us/j/88113096718?pwd=bVpaSGIrOXlEVjJZaVhCb3ZLSFBKUT09, ή αντιγράψτε τον και επικολλήστε τον στο πεδίο διευθύνσεων του φυλλομετρητή που χρησιμοποιείτε. 

 

ZOOM: ID: 8811309 6718, Password: 492233

 

Παρακαλώ βρείτε συνημμένη την πρόσκληση και το πρόγραμμα στον σύνδεσμο: https://e.pcloud.link/publink/show?code=XZVUuuZeF3aVxcjn2pbQR5siNBPD0mzlmsk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά