Μ. Φανουράκης: Ήρθε η παραλία … για δεύτερη χρονιά στην κεντρική πλατεία Ξάνθης – Μέχρι αύριο θα είναι έτοιμο το γήπεδο

-Τα μυστικά της ειδικής άμμου που απλώθηκε στο κέντρο της Ξάνθης

-Ειδικά συνεργεία μετατρέπουν την κεντρική πλατεία  σε “παραλία” με  για να υποδεχτούν την ερχόμενη Πέμπτη  κορυφαίους αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης στην κάμερα του xanthipost.gr, την  Τρίτη 04 Ιουλίου  έγινε η τοποθέτηση των κερκίδων και των εξεδρών ενώ θα ακολουθήσει αύριο η τοποθέτηση του αγωνιστικού χώρου και των πινακίδων ώστε το γήπεδο μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης να είναι ολοκληρωμένο .

Για τις ανάγκες του αγωνιστικού χώρου μεταφέρθηκαν μεγάλες ποσότητες ειδικής χαλαζιακής άμμου

Η χαλαζιακή άμμος προέρχεται από σύνθλιψη φυσικού χαλαζία.

Είναι υψηλής ποιότητας υλικό, ειδικά επεξεργασμένο με ειδικά χαρακτηριστικά που διαφέρουν πολύ από την απλή άμμο θαλάσσης ή ποταμού ή την άμμο που παρασκευάζεται σε λατομεία και χρησιμοποιείται στις οικοδομές. Δε ζεσταίνεται από τον ήλιο και διατηρεί τη θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Το χρώμα της είναι γαλακτώδες λευκό.

Επίσης δεν σηκώνει σκόνη προς τους θεατές και τους γύρω χώρους καθώς λόγω της πυκνότητας της παραμένει σταθερή στο χώρο.

Το δεύτερο μεγαλύτερο τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος beachvolley 2023, θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 9 Ιουλίου, στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Σε ένα «πραγματικό γήπεδο» υψηλών προδιαγραφών, οι Ξανθιώτισσες και οι Ξανθιώτες θα έχουν τη δυνατότητα, με φόντο το Ιστορικό Ρολόι της πόλης να ζήσουν και φέτος μεγάλες συγκινήσεις με το εντυπωσιακό θέαμα που θα προσφέρουν οι κορυφαίες ομάδες, οι οποίες δίνουν «το παρών» σε αυτήν τη σημαντική αθλητική διοργάνωση.

 

Πρόγραμμα Αγώνων

Πέμπτη 6/7 Προκριματικά Γυναικών – Ανδρών 09.00-22.00

Παρ-Σαβ. 7-8/7 Κυρίως Ταμπλό Γυναικών – Ανδρών 09.00-22.00

Κυριακή 9/7 10.00-14.00 Ημιτελικά Γυναικών – Ανδρών

19.00 Pre – Game Show

20.30 Τελικός Γυναικών (ERT-LIVE)

21.15 Τελικός Ανδρών (ERT-LIVE)

22.00 Τελετή Απονομών (ERT-LIVE)

 

 

 

 

 

 

 

 

Από xantipost.gr

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά