Μ.Φανουράκης: XANTHI GRAND SLAM-Τάπητας στην ΑΣΠΙΔΑ-Συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με τους επικεφαλής των συνδυασμών.

Πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023,  με τον Αντιδήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Φανουράλη στην Ενημερωτική Εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης «Τα Νέα της Πόλης»

Η μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης του XANTHI GRAND SLAM και όλες οι συνέπειες αυτής της επιτυχίας, με προεξάρχουσα τη δέσμευση της  διοργάνωσης στην Ξάνθη και για την επόμενη χρονιά, καθώς οι υπεύθυνοι έμειναν ικανοποιημένοι,  σε απόλυτο βαθμό, ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Τα οφέλη που αποκομίζει η Ξάνθη και η ευρύτερη περιοχή με δράσεις που δημιουργούν εξωστρέφεια και κάνουν γνωστό τον τόπο σε όλη την Ελλάδα, τόσο με τους αθλητές, τους συνοδούς, τους επισκέπτες, όπως και  με τις απευθείας μεταδόσεις από τη Δημόσια Τηλεόραση, σε πανελλαδική μετάδοση, η τόνωση της τοπικής οικονομίας, η απόκτηση χρήσιμων εμπειριών για την τοπική μας ομάδα,  η διαμόρφωση αθλητικής κουλτούρας είναι τα ζητούμενα που τελικά κερδίζουμε, σημείωσε ο Μανώλης Φανουράκης.

Ο Αντιδήμαρχος εξήγησε ότι το έργο του τάπητα στην ΑΣΠΙΔΑ βρίσκεται σε εξέλιξη, οι εργασίες έχουν προχωρήσει και ολοκληρώθηκε το υπόστρωμα και δεσμεύθηκε ότι από τον Σεπτέμβριο ο χώρος θα είναι έτοιμος προς χρήση.

Τα αυτοδιοικητικά

Ζητήσαμε από τον Αντιδήμαρχο να μας πει και για τις προετοιμασίες που κάνει ο συνδυασμός στον οποίο ανήκει για τις εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023 και για την ημερομηνία της καταρχήν ανακοίνωσης του προγράμματος και των υποψηφίων του συνδυασμού, όμως επέμενε να μην μας αποκαλύπτει την ημερομηνία λέγοντας ότι αυτό είναι ευθύνη του επικεφαλής του Μανώλη Τσέπελη.

Η είδηση

Στη συζήτηση που εξελίχθηκε για  τις αυτοδιοικητικές εκλογές και την πολύ όμορφη συμμετοχή αρκετών συνδυασμών που προάγουν τη Δημοκρατία και τον Πλουραλισμό όπως σημείωσε ο Μανώλης Φανουράκης,  πρότεινε και αποδεχθήκαμε άμεσα,  να πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με όλους τους επικεφαλής των συνδυασμών που κατέρχονται στις εκλογές,  για να γίνουν γνωστές οι θέσεις τους, τα προγράμματά τους, οι ρεαλιστικές σκέψεις τους και  να έχει δυνατότητα ο πολίτης, να κρίνει με ουσιαστικό τρόπο, κάνοντας την επιλογή του.

Θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο είναι απολύτως εφικτό, καθώς τα τελευταία τουλάχιστον 30 χρόνια ήταν κάτι που ζητούσαν οι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης, όμως συνήθως δε γινόταν αποδεκτό από τους εν ενεργεία Δημάρχους και επικεφαλής των συνδυασμών της πλειοψηφίας, της προηγούμενης θητείας.

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο θα αναλάβει την πρωτοβουλία να απευθυνθεί εγγράφως στους επικεφαλής των συνδυασμών άμεσα,  ώστε η πρώτη συνάντηση να γίνει σε σύντομο διάστημα, για να πάρουμε μια πρώτη γεύση από έναν γόνιμο διάλογο, μεταξύ των επικεφαλής των συνδυασμών.

Μένει να διερευνηθεί η μέρα και η ώρα που θα βόλευε όλους τους επικεφαλής να συντονιστούν για να αναπτυχθεί ο διάλογος και να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και των δημοσιογράφων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά