




Στη σημερινή εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης, ακούστε στον απεργιακό παλμό των Ενώσεων, το τι συμβαίνει αυτή την ώρα σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τη μετάδοση απεργιακών προγραμμάτων της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης.
Apergiako Programma gia ERT 12.6.2013 by Radio899 on Mixcloud
2η Ωρα Απεργιακού Προγράμματος για την ΕΡΤ by Radio899 on Mixcloud
Ανακοίνωση ΕΣΗΕΜΘ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις που προκήρυξε η ΠΟΕΣΥ σε όλα τα Μέσα, αντιδρώντας στην ενέργεια της κυβέρνησης να κλείσει τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.
Η απεργία σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, καθώς και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη ΓΓΕ-ΓΓΕ, αρχίζει από τις 06:00 σήμερα, Τετάρτη, 12 Ιουνίου. 2013. Η απεργία σε όλα τα έντυπα μέσα, εφημερίδες και περιοδικά, αρχίζει από τις 06:00 της Πέμπτης, 13 Ιουνίου 2013. Από την απεργία θα εξαιρεθούν τα Μέσα που προβάλλουν το απεργιακό πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ.