Ξάνθη: Κλειστά τα λογιστικά γραφεία από την Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Φοροτεχνικών της Ξάνθης, αποφασίστηκε το κλείσιμο των γραφείων από την  Παρασκευή 10/08/2023 έως και Κυριακή 20/08/2023.

Κατά τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία, εκτός από ιδιαίτερες και εξαιρετικές περιπτώσεις (όπως έκτακτη πρόσληψη στο Εργάνη ) και αυτές μόνο εξ αποστάσεως και αν αυτό είναι εφικτό, με πρόσβαση σε wi-fi.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι  ελεύθεροι επαγγελματίες να  προγραμματίσουν έγκαιρα τυχόν υποχρεώσεις τους, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Η εβδομάδα ξεκούρασης για τους συναδέλφους και το προσωπικό τους, κρίνεται ιδιαίτερα επιβεβλημένη, μετά από τις συνθήκες συνεχούς και αδιάλειπτης εργασίας κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες, τόσο σε ένταση όσο και σε χρονικούς περιορισμούς με καταληκτικές ημερομηνίες.

Οι λογιστές της Ξάνθης ευχαριστούν   τους συνεργάτες επιχειρηματίες για την κατανόησή τους και ζητούν προκαταβολικά  συγγνώμη για όποια πιθανή αναστάτωση, που ίσως προκληθεί.

Οι λογιστές ζητούν  από τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Νομού μας (Δ.Ο.Υ., Ε.Φ.Κ.Α., Σ.Ε.Π.Ε., Περιφέρεια Ξάνθης) την κατανόησή και την υπομονή τους,  σε πιθανά αιτήματα διεκπεραίωσης ή ελέγχων, ευχαριστώντας τους από την καρδιά τους.

 

Κοινωνικά
Οικονομικά
Τοπικά