Πυρκαγιές σε Μάγγανα και Θαλασσιά-Τέθηκαν υπό έλεγχο

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε χθες το βράδυ η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της Θαλασσιάς Ξάνθης.

Η φωτιά σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο με 21 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη 

Πυρκαγιά και στα Μάγγανα

Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση  σημειώθηκε το Σάββατο σε αγροτική περιοχή στα Μάγγανα Ξάνθης. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Τέθηκε υπό έλεγχο αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 7 οχήματα, ενώ επιχείρησαν και 2 αεροσκάφη.

Φωτιά και στη Ροδόπη

Επίσης μεγάλη φωτιά ξέσπασε την Κυριακή και στην περιοχή της Αρδείας Ροδόπης. Μετά από μεγάλη κινητοποίηση, τη νύχτα της Κυριακής οριοθετήθηκε. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 63 πυροσβέστες, 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα .

 

Κοινωνικά
Τοπικά