Το Επιμελητήριο Ξάνθης επισκέφτηκε σήμερα 15 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού "Δήμος Πρότυπο" Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος

Το Επιμελητήριο Ξάνθης επισκέφτηκε σήμερα 15 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ Χαράλαμπος ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ μαζί με τους συνεργάτες του: Μουμτζάκη Παναγιώτη, Ιωακειμίδη Παντελή, Αβετιάν Χριστίνα, Μπαλακτσή Αναστάσιο, Κιντζονίδου Αλίκη, Κουτσομιχάλη Περικλή και Τσινάρ Σουλεϊμαν Μπαχάρ.

Σε φιλικό αλλά και παραγωγικό κλίμα συζητήθηκαν τα προβλήματα των Ξανθιωτών επαγγελματιών και της αγοράς της Ξάνθης δίνοντας όμως έμφαση σε νέες προτάσεις και λύσεις. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν ιδιαίτερα, καινοτόμες ιδέες για ενίσχυση της αγοράς, η μεγαλύτερη προώθηση της «Λευκής Νύχτας» αλλά και το project «3ήμερο στην Ξάνθη» όπου και το Επιμελητήριο Ξάνθης μπορεί και οφείλει να έχει ενεργό ρόλο. Από τη θεματολογία δεν έλειψε και το ζήτημα του κυκλοφορικού, του parking της πόλης, της καθαριότητας όπως και των αδεσπότων στην πόλη αλλά και του τεράστιου πολιτιστικού-τουριστικού πλούτου που διαθέτει ο Δήμος μας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε ανανεώνοντας το ραντεβού τους, για μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Οικονομικά
Πολιτικά
Τοπικά