Παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της Παράταξης «ΤΩΡΑ Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Την πεποίθηση ότι η παράταξη «ΤΩΡΑ Όλοι Μαζί Μπορούμε» θα είναι ο νικητής των εκλογών, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αβδήρων, Αθανάσιος Κριτσίνης ανοίγοντας την εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων και των βασικών γραμμών του προγράμματός του, το απόγευμα της Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

«Μαζί με την ομάδα μου, σχεδιάσαμε την δημιουργία ενός Δήμου, που μέρα με την μέρα, θα διεκδικεί, θα πρωτοπορεί και θα αναπτύσσεται ισόρροπα απ΄ άκρη σ΄ άκρη, από το Πόρτο Λάγος μέχρι τη Διομήδεια και από το Σέλερο μέχρι τα Άβδηρα. Σχεδιάσαμε έναν δήμο Αβδήρων, που οι δημότες του θα είναι περήφανοι που ζουν και απολαμβάνουν τη ζωή τους εδώ. Έναν δίκαιο Δήμο, με ίσες ευκαιρίες για όλους» δήλωσε ο κ. Κριτσίνης.

Στην συνέχεια παρουσίασε βασικούς άξονες του προγράμματός του και παρουσίασε τους 171 συμβούλους που θα διεκδικήσουν μια θέση στο Δημοτικό αλλά και στα Τοπικά Συμβούλια.

Στην εκδήλωση έδωσαν που πραγματοποιήθηκε στο «Κτήμα Πολιτεία» έδωσαν το «παρόν» πάνω από 1200 συνδημότες μας τους οποίους και ευχαριστούμε.

Στις 8 Οκτωβρίου τα Άβδηρα γυρίζουν σελίδα!!!

Αθανάσιος Κριτσίνης

Υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά