Μιχάλης Σπανίδης: Σωτήρης Τσουλουχάς, 3ος στη γενική και 1ος στην ηλικία του (3+) στο BIKE ODYSSEY 2023

Ένας ακόμη κύριος ερχόμενος εκφραστής της ελπιδοφόρας κυοφορούμενης αγωνιστικής ποδηλατικής σχάσης της Ξανθιώτικης αθλητικής επιφάνειας.

Συνεχιστής και μέλος μιας ολότητας με βασικό γνώρισμα την πολυεπίπονη αφύπνιση. Εκείνης της ποδηλατικής ανθοφορίας των: Σίμου, Στελλίνας, Αντώνη, Μπουράκ, Τασούλη, Χασάν, Κωνσταντίνου, Άννας Μαρίας, Γιώργη, Κωνσταντίνου, Μιχαήλ, Δημήτρη, Γιώργη, Στέργιου και τόσων άλλων παιδιών, που δεν αψήφησαν ποτέ τα στοιχειά της φύσης.

Παιδιά που γαλουχήθηκαν μέσα στην πρωτοπόρα ποδηλατική συλλογικότητα της Ξάνθης, απαλλαγμένοι από την τυπολατρία των σχολαστικών θεολόγων της θεσμικής ευγενείας του αθλήματος.

Έχοντας ως πηγή προτύπων και έμπνευσης πρωτοπόρους αθλητές ποδηλάτες του Νομού και της Χώρας.

Παιδιά που τόλμησαν και μίλησαν για το τώρα με αμεσότητα. Το ίδιο τώρα όμως και ο Σωτήρης μας, μονάκριβος γόνος του Γιώργη και της Κατερίνας.

Φίλων Εκλεκτών , αλλά και βασικών στελεχών της ποδηλατικής άνοιξης για τον Νομό Ξάνθης μέσα από την γόνιμη και πολυδιάστατη ποδηλατική βλάστηση της χρυσής δεκαετίας 2012-2022 του ΠΗΓΑΣΟΥ Ξάνθης.

Τριών και κάτι στα χρόνια ο Σωτήρης μας αυτόν τον καιρό.

Με το παιδιάστικο πηγαίο αφοπλιστικό χαμόγελό του, επιβεβαίωσε με την πεισματώδη εμφάνισή του στο BIKE ODYSSEY 2023 της Κάτω Τιθορέας, την καθαρή ιθαγένεια των ποδηλατικών του γονιδίων.

Χαίρομαι που ένας πολλά υποσχόμενος νέος σημαιοφόρος έρχεται να πάρει σιγά σιγά την θέση του στην ιερή γραμματική της ποδηλασίας του αύριου.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Σπανίδης

Εκδότης-Βιβλιοπώλης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Αθλητικά
Κοινωνικά
Τοπικά