Και η ΑΔΕΔΥ διαφωνεί με το γκάλοπ του ΕΒΕ

Μέτωπα άνοιξε με την απόφαση του να προχωρήσει σε δημοσκόπηση για το άνοιγμα των καταστημάτων και των δημοσίων υπηρεσιών το Επιμελητήριο Ξάνθης.

Ετσι μετά την αντίδραση των εμπόρων της Ξάνθης και η τοπική ΑΔΕΔΥ με ανακοίνωση της εγκαλεί το ΕΒΕ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

‘Με την «επιτυχή» δημοσκόπησή του, το Επιμελητήριο Ξάνθης από σύμβουλος του κράτους αποφάσισε να γίνει δημοσκοπική εταιρεία, ερωτώντας τους πολίτες της Ξάνθης τα παρακάτω :

1. Συμφωνείτε να ανοίγουν τις Κυριακές όποια από τα μικρά καταστήματα το επιθυμούν;

2. Επιθυμείτε να λειτουργούν οι δημόσιες υπηρεσίες τα Σαββατοκύριακα, με προσωπικό ασφαλείας, για την εξυπηρέτηση του κοινού;

Μάλιστα, μετά και την «αθρόα» και «μαζική» προσέλευση των χιλιάδων επαγγελματιών (!) του νομού μας και των χιλιάδων πολιτών που προσήλθαν για να ψηφίσουν, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής : Ο Χ Ι   Σ Ε   Ο Λ Α

Όχι και στα δυο ερωτήματα της δημοσκοπικής εταιρείας www.ΕΒΕ-Ξάνθης.gr απάντησαν οι «χιλιάδες πολίτες» !

Κύριοι του ΕΒΕ, θεωρούμε ότι ως συλλογικά όργανα στόχος μας είναι να αγωνιζόμαστε, για τις λύσεις των προβλημάτων των κλάδων μας και όχι η προσπάθεια αποποίησης των ευθυνών μας με δημοψηφίσματα. Πόσο μάλλον όταν τα συγκεκριμένα δημοψηφίσματα επιτελούν θεάρεστο έργο στις Μνημονιακές επιταγές.

Θεωρούμε ότι τα προβλήματα των επαγγελματιών είναι πολλά και το βασικότερο όλων είναι η έλλειψη χρημάτων στην Ξανθιώτικη αγορά.

Έτσι λοιπόν θα περιμέναμε να ασχοληθείτε μετά του Επιμελητηρίου σας και όχι να προκαλείτε τον κοινωνικό αυτοματισμό ακόμη και μέσα στις ίδιες τις οικογένειες της Ξάνθης.

Τα προβλήματα είναι κοινά για όλους και με αυτά θα πρέπει να ασχολούμαστε ΟΛΟΙ πραγματικά.

Σας διέφυγε και μια ακόμη ερώτηση :

«Θέλετε 24ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, ανοικτή αγορά, ανοικτές δημόσιες υπηρεσίες;»

 

 

Οικονομικά
Τοπικά