Γιώργος Τσιτιρίδης: Στόχος η ολοκλήρωση έργων 37 εκ. ευρώ, το νέο ΕΣΠΑ, και η τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Αβδήρων

Για τρίτη θητεία εξελέγη Δήμαρχος Αβδήρων ο Γιώργος Τσιτιρίδης, επικεφαλής του συνδυασμού “Πολίτες σε Δράση” λαμβάνοντας στις αυτοδιοικητικές εκλογές  7.432 ψήφους και ποσοστό 54,8%.

Ο Γιώργος Τσιτιρίδης μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης ευχαρίστησε όλους τους δημότες του Δήμου Αβδήρων που τους τίμησαν με την ψήφο τους και έδειξαν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους για ακόμη μια φορά αναδεικνύοντας τον Συνδυασμό στην πρώτη θέση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους τους συνεργάτες του και τους υποψήφιους για τον τίμιο αγώνα που έδωσαν.

Όπως σημείωσε οι δημότες αναγνώρισαν το έργο που έχει γίνει αυτή τη δημοτική περίοδο και πρόσθεσε ότι στόχος της Δημοτικής αρχής είναι να συνεχίσει για να ολοκληρώσει τα σημαντικά έργα υποδομών, προϋπολογισμού 37 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία είναι ενταγμένα  σε χρηματοδοτικά προγράμματα, αλλά και να υλοποιήσουν τους στόχους τους οποίους έθεσαν για τα επόμενα χρόνια, όπως είναι η αξιοποίηση όλων των  χρηματοδοτικών εργαλείων από το νέο ΕΣΠΑ.

Μία από τις βασικές προτεραιότητες της επόμενης θητείας, όπως δήλωσε ο Γιώργος Τσιτιρίδης, θα είναι η μεθοδική και οργανωμένη τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Αβδήρων αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: Κυριακή Οικονόμου

Σύνταξη κειμένου: Παναγιώτα Κουτσομιχάλη

Μοντάζ-Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά