Συστράτευση δημόσιου – ιδιωτικού τομέα στην αυριανή απεργία / Οι απεργιακές συγκεντρώσεις στην Ξάνθη

Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας από κοινού συνδιοργανώνουν αύριο Τρίτη 16 Ιουλίου, την 24ωρη γενική απεργία ως μια πρώτη απάντηση στην κατάθεση προς ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, προετοιμαζόμενοι παράλληλα για κλιμάκωση μέσα στο καλοκαίρι, στην περίπτωση που η πολιτική αποδόμησης, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, συνεχισθεί.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κήρυξαν από κοινού την αυριανή απεργία , η οποία πλαισιώνεται από πορείες και συλλαλητήρια σήμερα αλλά και την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ- Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ

Στην Ξάνθη, Εργατικό Κέντρο και Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ καλούν τους Ξανθιώτες εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους στις 10:30 το πρωί, σε απεργιακή συγκέντρωση, στο Εργατικό Κέντρο επισημαίνοντας ότι οι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί ούτε τεχνικοί, λογιστικού τύπου, υπολογισμοί.

Ακούστε τι δήλωσαν στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου, ο πρόεδρος του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, Χαράλαμπος Ευστρατίου και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, Άγγελος Μπεμπεκίδης

 

Haralampos Eystratiou 1572013 by Radio899 on Mixcloud

 

 

Aggelos Mpempekidis 15.7.2013 by Radio899 on Mixcloud

 

 
 
 
 

ΤΟ ΠΑΜΕ

Την ίδια ώρα -10:30 - στην κεντρική πλατεία η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ διοργανώνει απεργιακή συγκέντρωση με τη συστράτευση κι άλλων φορέων όπως το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων και εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης και η Επιτροπή Ειρήνης.

Για τη σημασία της αυριανής απεργίας μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο ο υπεύθυνος της Επιτροπής Ειρήνης Ξάνθης Γιώργος Κολάρος. Ακούστε τη συνέντευξη.

 

Giorgos Kollaros 15.7.2013 by Radio899 on Mixcloud

 
Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά