"Η ΑΓΑΠΗ": Χριστουγεννιάτικη Εθελοντική Αιμοδοσία στην Κυψέλη του Δήμου Τοπείρου, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

 

Αισίως φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του έτους και μιας καταπληκτικής αιμοδοτικής χρονιάς για το Σύλλογο της «Αγάπης», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ξάνθης και σημειώνει:


Σας περιμένουμε σε μία ακόμη ολοήμερη καθιερωμένη δράση, στην ογδοηκοστή τέταρτη (84η) εθελοντική αιμοδοσία του έτους, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 από τις 11:30 έως και τις 19:30 στην Κυψέλη στο χώρο του Παλιού Δημοτικού Σχολείου και νυν αίθουσα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου της Κυψέλης του Δήμου Τοπείρου.

Η μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη ενεργή εθελοντική ομάδα του Νομού Ξάνθης, η οποία αιμοδοτεί κάθε τετράμηνο και της οποίας η δράση και η προσφορά της στον τομέα της εθελοντικής αιμοδοσίας αγγίζει τα όρια του εξωπραγματικού. Επίσης αποτελεί τη μεγαλύτερη εθελοντική δράση και συγκομιδή ασκών αίματος στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών και φίλων της ΑΕΚ σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

Προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά… και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.

Ας γίνουμε και φέτος προσφέροντας λίγο από το αίμα μας και τον πολύτιμο χρόνο μας, οι πραγματικοί Αγιοβασίληδες όλων αυτών που μας χρειάζονται και προσδοκούν λίγο από το αίμα μας για να ανακουφιστούν και να ζήσουνε με αξιοπρέπεια και ασφάλεια.

Σας περιμένουμε για ακόμη μια φορά με την υποστήριξη της εμπειρότατης και επαγγελματικής κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου».
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά