Γ.Παπασταματίου: Εγκαίρως να αξιοποιήσουν το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ οι μητέρες

Ξεκινά από αύριο η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα ‘Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Εναρμόνισης’ που υλοποιεί η ΕΕΤΑΑ, δίνοντας τη δυνατότητα σε αδύναμες οικονομικά οικογένειες να εξασφαλίσουν χωρίς κόστος τη φιλοξενία των παιδιών τους σε δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης, κ. Γιώργος Παπασταματίου, τόνισε ότι από αύριο Πέμπτη μπορούν οι μητέρες να συμπληρώνουν τις αιτήσεις και να αποστέλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΕΕΤΑΑ διεκδικώντας ,εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος, τη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου.

Κάλεσε τις ενδιαφερόμενες μητέρες να μεριμνήσουν ώστε η αποστολή των δικαιολογητικών να γίνει εγκαίρως και σημείωσε ότι στα γραφεία του Κέντρου, στην οδό Βενιζέλου με Μεραρχίας (παλιό ορφανοτροφείο) θα μπορούν να προσφεύγουν από αύριο στην περίπτωση που χρειαστούν βοήθεια με τη συμπλήρωση των απαιτούμενων εντύπων που οφείλουν να στείλουν στην ΕΕΤΑΑ.

Πρόσθεσε ακόμη ότι για τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες που δεν θα καταφέρει να καλύψει το πρόγραμμα, από πέρυσι ακόμη ελήφθη μέριμνα ώστε με ένα χαμηλό ποσό τροφείων να εξυπηρετηθούν από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου

Ακούστε τη συνέντευξη με τον κ. Παπασταματίου.

 

Papastamatiou 24072013 by Radio899 on Mixcloud

 
Κοινωνικά
Οικονομικά
Τοπικά