Συνέντευξη τύπου Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ: Στόχος η ανατροπή του μνημονίου μαζί με την κοινωνία

‘Η ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών από την κυβέρνηση της αριστεράς μαζί με την κοινωνία’, είναι ο κυρίαρχος στόχος του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ, τόνισαν χθες στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν ο Γραμματέας της Ν.Ε Νίκος Καλιαμπάκας, ο υπεύθυνος τύπου της Ν.Ε. Γιώργος Χατζηθεοδώρου και το μέλος της Κ.Ε. του κόμματος Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Σημειώθηκε ότι με κάθε μέσο θα διεκδικηθεί η ανατροπή του μνημονίου και των καταστροφικών αποτελεσμάτων του σε συνεργασία με την κοινωνία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε η κ. Χατζηγεωργίου, θα συνεχίσει να είναι ένα πολυτασικό κόμμα χωρίς όμως τις αγκυλώσεις του προηγούμενου σχήματος και σε καταστατικό και σε οργανωτικό επίπεδο, που θα του επιτρέψει να επικοινωνήσει άμεσα και με ενιαίο πολιτικό λόγο με την κοινωνία.

Ακούστε την κ. Χατζηγεωργίου.

Hatzigeorgiou 25 07 2013 by Radio899 on Mixcloud

Αποχωρεί από την ηγεσία της Ν.Ε ο Νίκος Καλιαμπάκας.

Την αποχώρηση του από την ηγεσία της Ν.Ε. Ξάνθης του κόμματος προανήγγειλε ο νυν Γραμματέας Νίκος Καλιαμπάκας. Μετά από επτά χρόνια διαρκούς προσφοράς και πολλές διακυμάνσεις, δύσκολες αλλά και όμορφες, ο Νίκος Καλιαμπάκας αποφάσισε να μην θέσει υποψηφιότητα στις εσωκομματικές εκλογές ανανέωσης των οργάνων το φθινόπωρο αλλά να παραδώσει τη σκυτάλη.

Παράλληλα και με έμφαση τόνισε ότι θα παραμείνει ενεργά στο πλευρό του νέου Γραμματέα και της τοπικής οργάνωσης στηρίζοντας τη νέα δομή του ενιαίου πια κόμματος από όποιο μετερίζι κληθεί να προσφέρει.

Τόσο ο Ν.Καλιαμπάκας όσο και η κ. Χατζηγεωργίου αλλά και ο κ. Χατζηθεοδώρου στάθηκαν με έμφαση στο έργο του τοπικού βουλευτή κ. Ζεϊμπέκ Χουσεϊν επισημαίνοντας ότι σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο η προσφορά του εκτιμάται απεριόριστα και αποδεικνύεται από τη δραστηριότητα του εντός και εκτός κοινοβουλίου. Εκπροσωπεί, υπογράμμισαν, επάξια την πλειονότητα αλλά και τη μειονότητα της περιοχής.

Ακούστε τον κ. Καλιαμπάκα

Kaliampakas 25 07 2013 by Radio899 on Mixcloud

Μήνυμα με αφορμή τη χθεσινή επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας από τον Γ.Χατζηθεοδώρου

Ο υπεύθυνος τύπου της Ν.Ε. Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Χατζηθεοδώρου με αφορμή την χθεσινή επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας , σε μήνυμα του εστίασε στη σημασία της επετείου, ως ιστορική στιγμή για τη χώρα, σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα.

Ακούστε τον κ. Χατζηθεοδώρου.

.

Hatzitheodorou 25 07 2013 by Radio899 on Mixcloud

Πολιτικά
Τοπικά