Τα παρατράγουδα σχολικής εκδρομής από τη Θεσσαλονίκη στην Αλεξανδρούπολη. Η Αστυνομία μετά από καταγγελία διερευνούσε υπόθεση κλοπής και εντόπισε ναρκωτικά σε μαθητές, που συνελήφθησαν.

Στον εντοπισμό μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών στην κατοχή μαθητών Λυκείου από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης , οι οποίοι διέμεναν σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, κατέληξε η αστυνομική έρευνα που διεξήχθη μετά από καταγγελία για κλοπή χρηματικού ποσού και χρυσαφικών από τρία δωμάτια.

Οι μαθητές κατήγγειλαν την κλοπή το μεσημέρι της 22ας Φεβρουαρίου και στη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, από κάμερες ασφαλείας προέκυψε ότι κάποιοι μαθητές, στην αυλή του ξενοδοχείου έκρυψαν κάτι….

Στη διερεύνηση που ακολούθησε στην αυλή αποδείχθηκε ότι οι μαθητές έκρυψαν Ινδική Κάναβη, οπότε η αστυνομία επέκτεινε την έρευνα και για ναρκωτικά στα δωμάτια του ξενοδοχείου με τη συνδρομή  σκύλου εκπαιδευμένου στην ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών.

Το αποτέλεσμα ήταν να  εντοπιστούν  ναρκωτικές ουσίες σε δωμάτιο ενός μαθητή και στην κατοχή τριών συμμαθητών του μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Οι ανήλικοι συνελήφθησαν, μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και μετά από πολύωρη εξέταση, σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα, έως ότου δικαστούν.

Από τη μέχρι στιγμής διερεύνηση της καταγγελίας για τις κλοπές μετρητών και χρυσαφικών, αυτά δεν έχουν ακόμη  εντοπιστεί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αστυνομικά
Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Τοπικά