ΙΘΤΠ: Νέο εργαστήρι ZUMBA για ενήλικες

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης έχει πρόθεση να λειτουργήσει Εργαστήρι ZUMBA, για ενήλικες, με τις εξής λεπτομέρειες:

Στοιχεία για ZUMBA

Η ZUMBA είναι μια CARDIO FITNESS προπόνηση καύσης λίπους χαμηλής έως μέτριας έντασης, για όλες τις μυϊκές ομάδες. Περιλαμβάνει χορογραφίες που μπορεί κάποιος εύκολα να παρακολουθήσει. Πρόκειται για ένα χορευτικό πρόγραμμα γυμναστικής στο οποίο ο εκπαιδευτής δείχνει απλές κινήσεις και συνδυασμούς στο ρυθμό της μουσικής και η ομάδα επαναλαμβάνει αυτό που είδε.

Η ZUMBA βασίζεται σε ρυθμούς της Λατινικής Αμερικής: SALSA, MERENGUE, CUMBIA και RAGGAETON. Το μουσικό μείγμα ZUMBA περιέχει hip-hop, Ινδικά, Ανατολίτικα μοτίβα, Pop, Rock, Dembow, House και Fitness κινήσεις.

Ποιος θα διδάξει: Η δασκάλα του Εργαστηρίου Μοντέρνου Χορού του Ιδρύματος, κυρία Έλενα Μπουγκάεβα, η οποία είναι πιστοποιημένη δασκάλα ZUMBA από το κέντρο εκπαίδευσης εκπαιδευτών Zumba Instractor Network ZIN.

Πότε θα γίνεται το Εργαστήρι: Κάθε Τετάρτη πρωί, 11:00-12:00Ω

Που θα γίνεται: Στο κτήριο του Ιδρύματος επί της οδού Αγίων 12 Αποστόλων, έναντι του 3ου Νηπιαγωγείου.

Λοιπές Λεπτομέρειες: Η λειτουργία του Εργαστηρίου θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Δηλώσεις Συμμετοχής: πρωινές ώρες 09:00-13:00 και απογευματινές ώρες 17:30-21:00 στο 25410 29282 και, απογευματινές ώρες 17:30-21:00 στο 25410 26635.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά