Ολοκληρώνεται η μετακόμιση των κεντρικών υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης στην Πλατεία.

Όλοι έβαλαν το χεράκι τους, στη μετακόμιση των κεντρικών υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης, από το Ιστορικό Δημαρχείο της Μαυρομιχάλη στην Κεντρική Πλατεία.

Υπάλληλοι και αιρετοί του Δήμου Ξάνθης, με μια συντονισμένη προσπάθεια που ξεκίνησε νωρίς το πρωί του Σαββάτου, κατάφεραν να ολοκληρώσουν ουσιαστικά την μετακόμιση των υπηρεσιών που εξυπηρετούν τους πολίτες. 

Αύριο Δευτέρα 26 Αυγούστου αναμένεται να μετακομίσει το γραφείο του Δημάρχου και να τακτοποιηθούν στη νέα στέγη του Δήμου Ξάνθης,  τα υπηρεσιακά έγγραφα και αρχεία των Διοικητικών και των Οικονομικών υπηρεσιών, ώστε απρόσκοπτα οι Δημότες από την Τρίτη 27 Αυγούστου να μπορούν να εξυπηρετούνται αποτελεσματικά.

Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Μαυρομιχάλη είναι πιθανό να φιλοξενήσει και την επόμενη συνεδρίαση του οργάνου, καθώς η νέα αίθουσα στο κτίριο της Κεντρικής Πλατείας θα πρέπει να είναι έτοιμη και από άποψη διευθέτησης αλλά και από τεχνικής πλευράς, να "δοκιμαστεί" επισταμένως για την άρτια και λειτουργική ανταπόκρισή της, μέχρι να αξιοποιηθεί για τις συνεδριάσεις, πράγμα που θα απαιτήσει λίγο ακόμη χρόνο.

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά