Την Πέμπτη το φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Ξάνθη

 « Απ' άκρη σ' άκρη, σε όλη τη χώρα, με δεκάδες πολύμορφες δραστηριότητες, φτάνει το αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα των καιρών μας: "Άλλαξε τον κόσμο, το 'χει ανάγκη". Γι' αυτό το σκοπό δρα η ΚΝΕ», ανάφερε μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου το μέλος του Ν.Σ.Ξάνθης της ΚΝΕ Σίμος Ξυπόλυτος, γνωστοποιώντας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί και στην Ξάνθη: «Για ν' αλλάξει ο κόσμος μας, για να ζήσουμε όπως μας αξίζει. Με σύγχρονα δικαιώματα στη δουλειά, στη μόρφωση, στη ζωή, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό», επισήμανε.

   Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» είναι μοναδικό, αντέχει στο χρόνο, είναι μια νεολαιίστικη γιορτή, μία αιχμηρή πολιτική και πολιτιστική πρόταση. Συνδυάζει την πρωτοπόρα και ανατρεπτική πολιτική πρόταση με πολλές μορφές τέχνης, συναυλίες, αφιερώματα, με αθλητικές δραστηριότητες, με συζητήσεις και εκδηλώσεις με τη συμμετοχή χιλιάδων λαού και νεολαίας.

   Την Πέμπτη 29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- «Οδηγητή» στην Ξάνθη. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 19:30 στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Πλατείας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Αφιέρωμα στον Μπ. Μπρεχτ
  • Συναυλία από το μαθητικό συγκρότημα «Μουσικά Κλειδιά»
  • Συναυλία με τους Beetroots

Η κεντρική ομιλία θα γίνει από τον Αριστείδη Θάνο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου της Σύγχρονης Εποχής, έκθεση θεματικών ταμπλό και παιδότοπος.

Ακούστε τον Σίμο Ξυπόλυτο.

 

Xipolitos 27 08 2013 by Radio899 on Mixcloud

 
Πολιτικά
Τοπικά