Ο Μιχάλης Στυλιανίδης δίνει ευχές από καρδιάς στους επιτυχόντες.

 Ο Δήμαρχος της Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, μετά την ανακοίνωση των βάσεων στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με δηλώσεις του στην "Όμορφη Πόλη 899", συγχαίρει τους επιτυχόντες.

«Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί επι σειρά ετών καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες από κοινού  με στόχο την κατάκτηση μιας θέσης στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Κάποια στιγμή δίνουν τις εξετάσεις τους, λαμβάνουν τη βαθμολογία τους  και έρχεται η ώρα να δουν τα ονόματα τους στις λίστες των σχολών.

Ολόθερμα συγχαρητήρια εκφράζω από τα βάθη της καρδιάς μου στους  εισαχθέντες  στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Με μεθοδική δουλειά, με προσήλωση στο στόχο, με στερήσεις, με επιμονή, μέσα στην αρνητική συγκυρία στην οποία ζούμε, κατάφεραν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

 Τους  καλώ τώρα, να κρατήσουν όλοι αυτοί στα βάθη της δικής τους καρδιάς, έστω και ως τρυφερή ανάμνηση, τους κόπους και τις θυσίες των γονιών τους, την άοκνη προσπάθεια και στήριξη των καθηγητών τους.

 Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε εκείνους, που παρά την προσπάθειά τους, παρά τον αγώνα τους, τελικά δεν έφτασαν στον επιθυμητό στόχο. Η προσπάθεια στη ζωή συνεχίζεται και μέσα από αντιξοότητες ανοίγονται νέοι ορίζοντες, για νέους αγώνες, που εύχομαι να στεφθούν με επιτυχία.»

 

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Τοπικά