Ο Άγγελος Παπαθεμελής στον Θεόδωρο Μαρκόπουλο

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Άγγελος Παπαθεμελής, την Παρασκευή 05 Απριλίου 2024, πραγματοποίησε στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας θεσμική συνάντηση με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο.

Από τον πρόεδρο της Ένωσης, στο πλαίσιο της καθ'ολα εποικοδομητικής συζήτησης, έγινε ειδική μνεία των θεμάτων που απασχολούν την τρέχουσα περίοδο το συνδικάτο σε θεσμικό, οικονομικό και ασφαλιστικό επίπεδο,  με έμφαση στην ουσιαστική και έμπρακτη αναγνώριση του υψίστης εθνικής σημασίας αγώνα των Αστυνομικών για την γενικότερη διασφάλιση της τάξης, ασφάλειας και κοινωνικής ειρήνης των πολιτών.

Τέθηκαν επίσης και τα ειδικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και ιδίως της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, καθώς και τα προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν στις Υπηρεσίες ενόψει έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης, επέδωσε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας τιμητική πλακέτα, με το έμβλημα της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αστυνομικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά