Νόμιμα προϊόντα;//Δύο ανήλικοι στο νοσοκομείο // «τετραϋδροκαναβιφορόλη (THCp)» σε καπνικό προϊόν στην Ορεστιάδα;

-Έρευνα στο διαδίκτυο καταδεικνύει ότι πωλούνται πλήθος  προϊόντα, καπνικά και μη, με την επισήμανση 100% νόμιμα και τη διευκρίνηση ότι περιέχουν κανναβιδιόλη (CBD) και ΔΕΝ περιέχουν THC (Τετραϋδροκανναβινόλη).

-Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο υπάλληλοι καταστήματος προμήθευσαν καπνικό προϊόν, που πιθανόν περιείχε την ουσία «τετραϋδροκαναβιφορόλη (THCp)».

-Γίνονται έρευνες και αναλύσεις για να ανιχνευθεί  τετραϋδροκαναβιφορόλη (THCp), στο καπνικό προϊόν.

-Σε κάθε περίπτωση, κοινό μυστικό είναι η ευκολία με την οποία μπορεί ένας ανήλικος, να προμηθευθεί προϊόντα που προορίζονται για ενήλικους. - Το απολύτως σύνηθες.... τσιγάρα - αλκοόλ από το περίπτερο της γειτονιάς ....

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν την Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου 2024  στην Ορεστιάδα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας τρεις Έλληνες, εκ των οποίων ένας ιδιοκτήτης και δύο υπάλληλοι καταστήματος της πόλης, κατηγορούμενοι για έκθεση και σωματική βλάβη από αμέλεια σε βάρος δύο ανήλικων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε οι δύο συλληφθέντες- υπάλληλοι την προηγούμενη μέρα προμήθευσαν τους δύο ανήλικους, από μη λειτουργικό αυτόματο πωλητή του καταστήματος, με καπνικό προϊόν που πιθανόν περιείχε την ουσία «τετραϋδροκαναβιφορόλη (THCp)», μετά τη χρήση του οποίου οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου και νοσηλεύονται.

 Από τον ανωτέρω αυτόματο πωλητή κατασχέθηκαν συνολικά 286 συσκευασίες περιέχουσες προϊόντα «τετραϋδροκαναβιφορόλης (THCp)».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αστυνομικά
Κοινωνικά
Τοπικά