Πρωτομαγιά, με σεβασμό στη φύση και εκπλήξεις από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σταυρούπολης, τον Δήμο Ξάνθης και το Α.Τ. Σταυρούπολης

Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης Ξάνθης,  Δήμο Ξάνθης και  Αστυνομικό Τμήμα  Σταυρούπολης, αξιοποίησαν την ευκαιρία της εορτής της Πρωτομαγιάς που μεταφέρθηκε για σήμερα Τρίτη 7 Μαΐου 2024 και  από τις πρώτες πρωινές ώρες, έλεγαν μια εγκάρδια μεγάλη καλημέρα και διένειμαν   δωρεάν σακούλες απορριμμάτων και γάντια, υπενθυμίζοντας στους εκδρομείς ότι αφού χαρούν το γεύμα τους στη φύση…. Θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν φεύγοντας μαζί τους, όλα τα απορρίμματα.

Ταυτόχρονα η διανομή φυλλαδίου της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ξάνθης, με επισημάνσεις για την απαγόρευση ανάματος φωτιάς στην ύπαιθρο, έκανε γνωστό με τον πιο εύγλωττο τρόπο ότι ήδη βρισκόμαστε στην αντιπυρική περίοδο.

Αυτονόητη βέβαια και με χαμόγελο δοσμένη, η υπενθίμηση για ορθή και ασφαλή οδήγηση, που έκανε τους οδηγούς, στο μεγάλο τους ποσοστό, να λένε οτι είναι αργία και δε βιάζονται να φτάσουν στον προορισμό τους !

Ορειβατικό Παγούρι

Στους μικρούς φίλους που βρισκόντουσαν στα διερχόμενα αυτοκίνητα, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης Ξάνθης,  δώρισε από ένα ορειβατικό παγούρι νερού, δίνοντας στα χαμογελαστά παιδιά τη δυνατότητα  να διαλέξουν το αγαπημένο τους χρώμα !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αστυνομικά
Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά
Δήμος Ξάνθης