Ζεστά, παρατεταμένα χειροκροτήματα. Η Ρεμπούτσικα έγινε "ένα" με το κοινό.

Η επιτυχία των Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθης  2013 συνεχίστηκε με την εξαιρετική παρουσία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στην Κεντρική Σκηνή στην Πλατεία Μητροπόλεως.

Η μία συναυλία καλύτερη από την άλλη και η κάθε μία με το δικό της ύφος, δίνουν συνέχεια στην πολύ καλή διοργάνωση των γιορτών, με την εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη επιλογή τελικά των καλλιτεχνών που προκρίθηκαν για να πλαισιώσουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα έγινε ένα με το κοινό που την αγκάλιασε και τραγούδησε μαζί της τα γνωστά της τραγούδια, ενώ η αυθόρμητη χειρονομία της να καλέσει στην σκηνή την Ντιλέκ Κότς και να τραγουδήσουν μαζί το Μπαχαράτ από την Πολίτικη Κουζίνα, απέδειξε ότι στις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης οι «συναντήσεις» αυτές συμπληρώνουν το ανεξάντλητο μουσικό ψηφιδωτό, που φέρνει το ξεχωριστό και ιδιαίτερο στην Πλατεία Μητροπόλεως. Η θερμή ανταπόκριση του κοινού ήταν και είναι αυτή που επισφραγίζει τελικά την αποδοχή, τη ζεστασιά και την επιτυχία των εκδηλώσεων σε μια λογική δράσης, συμμετοχής, αντίδρασης.

Οι Ξανθιώτες και όλοι οι επισκέπτες «αντέδρασαν» το βράδυ της Παρασκευής με θερμά χειροκροτήματα σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας, δίνοντας την αίσθηση σε όλους αυτούς που παρακολουθούν καθημερινά τις εκδηλώσεις, ότι τελικά όλες αυτές οι ημέρες είναι μία και μόνη εκδήλωση με συνέχεια, δεσμούς, αλληλεπιδράσεις, παρεμβάσεις  και δημιουργικές ανησυχίες.

 

 

Καλλιτεχνικά
Παλιά Πόλη
Πολιτιστικά